f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

L'art de parlar

 

 

L'art de parlar és un programa d'innovació pedagògica del Departament d'Educació, creat el curs 2019-2020. El centre hi participa oficialment des d'aleshores, tot i que el curs 2018-2019 va col·laborar en un pilotatge d'experimentació d'aquest programa. La durada prevista d'implementació de L'art de parlar és de tres anys acadèmics a partir del curs 2019-2020.

L'art de parlar és fruit de la col·laboració entre el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Servei d'Educació al Llarg de la Vida del Departament d'Educació. La finalitat del programa és fomentar un ensenyament competencial de les llengües, amb especial atenció a la comunicació oral, centrant-se en l'anàlisi d'obres d'art de la col·lecció d'aquest i d'altres museus, especialment de l'entorn més proper al centre (Museu Picasso, Museu Europeu d'Art Modern, etc.).

 

Referències

 

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.