Assemblea sobre la reforma del Sistema de Pensions


Data: 22/07/2021
Hora: 12.00
Lloc: Sala d'actes - CCOO Cornellà (Crta. d'Esplugues, 68) - Cornellà (Baix Llobregat)
Convoca: CCOO-Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf
Observacions:

Per tal d'explicar-ho amb certa profunditat i intercanviar impressions sobre el sistema de pensions, CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoa-Garraf organitza una assemblea a la nostra seu intercomarcal de Cornellà: 

 

 • Dijous, 22 de juliol de 2021.
 • De 12 a 14 hores.
 • Sala d'actes de CCOO a Cornellà de Llobregat (Crta. d’Esplugues, 68).
 • Amb les intervencions de:
  • Josep Maria Romero, secretari general de CCOO BLLAPAG,
  • Ricard Bellera, secretari de Treball i Economia de CCOO Catalunya,
  • Miquel Lluch, secretari de la federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya
  • Saida Ehliluch, responsable de Polítiques d'Ocupació i Protecció Social de CCOO Catalunya.

La trobada sindical es podrà seguir telemàticament a través del canal youtube CCOO BLLAPAG, format preferencial com a mesura de prevenció davant la COVID-19. 


L'assistència a la sala d'actes s'ha de sol·licitar escrivint un correu a l'adreça bllapag@ccoo.cat, donades les limitacions sanitàries. Per al seguiment telemàtic també és aconsellable fer la inscripció a la mateixa adreça.


Durant la segona quinzena de setembre, aquesta assemblea tindrà rèplica a la resta de comarques de la Unió Intercomarcal. 

 
La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.