Centre d'Estudis [CERES]

Centre d'Estudis i Recerca Sindicals.

El Centre d'Estudis i Recerca Sindicals (CERES) és un associació interdisciplinar d'estudis, investigacions i assessorament en matèries com l'economia, el dret laboral i la sociologia del treball.

El CERES està integrat per Marc Andreu (Director del CERES), Dani Garrell (sociòleg) i David Monsergas (bibliotecari-documentalista). Actualment, la seva responsable sindical és Dolors Llobet i Maria, Secretària d'Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya.
 

Via Laietana, 16, 5a planta
08003 Barcelona 
ceres@ccoo.cat
https://fciprianogarcia.ccoo.cat/ciprianogarcia/aspnet/ceres.aspx
Tel: 93 481 28 41Biblioteca.

La biblioteca del CERES està especialitzada en diferents disciplines vinculades a les relacions laborals com: dret del treball, sindicalisme, economia, sociologia, formació de treballadors i treballadores, i prevenció de riscos, entre altres matèries.

Proporciona suport documental a l'estructura de la CONC i a tots els afiliats i afiliades que ho sol·licitin.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.