Convenis col·lectius

Consulta els convenis col·lectius

Des d'aquest apartat pots consultar els convenis col·lectius que regulen les condicions laborals dels diferents sectors d'activitat.

Posem a la teva disposició diverses fonts documentals en les quals podràs trobar aquesta informació. Totes són complementàries.

Per a les cerques de convenis et recomanem que segueixis els passos següents:

1. Accedeix al servei del Centre d'Estudis i Recerca Sindicals de CCOO de Catalunya per cercar convenis.

En aquest web trobaràs informació dels convenis, les revisions, les taules salarials, etc., que han estat publicats al DOGC o al BOE. 

2.  Si no has localitzat el conveni que busques, pots identificar la federació de CCOO corresponent al sector productiu de l'empresa que t'interessa. Tens una opció de localització per NIF de l'empresa a la part inferior d'aquestes línies.

3. Consulta el web de la federació de CCOO que correspon al sector productiu de l'empresa que busques. Consulta els menús del web de la federació per localitzar l'apartat de convenis col·lectius.

Federació de CCOO segons el NIF de l'empresa

Si no saps la federació a la qual correspon la teva empresa, pots fer la consulta mitjançant el seu NIF.

Cercador de la Federació en funció del NIF de l'empresa
NIF empresa:  
 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.