Academia Acrostic

Descomptes per a l'afiliació de CCOO

Logo Acrostic

En aquests moments d’immediatesa, presses i carreres a Acadèmia Acròstic ens detenim a ensenyar i a superar l’educació que imparteixen col·legis i instituts. Ens preocupem de tot l'alumnat i som especialistes en ajudar a l’estudiant durant el curs, la nostra metodologia és senzilla i basada en la constància.
En els primers mesos podrà observar els resultats gràcies a les nostres tècniques d’estudi i aprenentatge.
Així com un vers acròstic porta un missatge amagat, l’acadèmia ajuda a desxifrar les claus del curs.

Descompte del 20% a les tarifes i matricula gratuita per a l'afiliacio de CCOO, condicions aplicables als familiars de primer grau (parella i fills i filles menors).

Pere Martell, 11 1r 3a
43001 Tarragona

- 640843223

acrostictarragona@gmail.com
www.acrostictarragona.catLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.