Descomptes en fisioteràpia

Descomptes per a afiliats i afiliades de CCOO de CatalunyaTots els afiliats i afiliades a CCOO de Catalunya i associats i associades poden gaudir de descomptes en tot tipus d'establiments i serveis.

En aquesta secció trobareu la relació d'establiments col·laboradors, estructurats per tipus de servei.

També pots llegir el recull temàtic de descomptes a l'Infodescomptes:

DESCOMPTES


Cercador de descomptes:

 
 

Energimed - Fisioterapia (Barcelona)

Logo Energimed

Direcció Mèdica Dra. Isabel Giralt.

Preus per afiiació de CCOO any 2021
Primera visita 60 euros i successives 45 euros


Totes les visites requereixen cita prèvia al tf 93 458 20 75 o 600 206 717 de dilluns a divendres de 10 a 19:00 hores

més informació »

Espofis Salut (Barcelona)

Logo ESPOFIS

Serveis de fisioteràpia, osteopatia, podologia.
Descompte del 15% sobre els preus, condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fill i filles menors)

més informació »

Fisio Recupera't (Reus)

Logo RECUPERAT

Descompte del 10% sobre els preus, condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fill i filles menors)
Treballem per Recuperar la teva salut
Al Centre Mèdic i Rendiment Esportiu Recupera’t oferim als nostres pacients un ampli ventall de serveis i tècniques per aconseguir una ràpida i efectiva recuperació, millorar el benestar i optimitzar el rendiment esportiu
Dirigit a esportistes professionals i amateurs, treballadors en actiu, embarassades i persones amb problemes uroginecològics, persones amb trastorns físics crònics, pacients amb problemes vasculars, etc.

més informació »

FisioArt (Barcelona)

Logo Fisioart

Serveis de fisioteràpia i Rehabilitació. Descompte del 10% sobre els preus. Condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fills i filles menors)
FisioArt és un centre de fisioteràpia, osteopatia i recuperació funcional amb més de 15 anys d’experiència, autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
FisioArt té com objectiu donar servei de rehabilitació a persones que necessiten qualsevol tipus de tractament per millorar la seva condició física. Ofereixen un servei del tot personalitzat.

més informació »

Fisioarts - Cristina Barbero (Sabadell)

Logo FISIOARTS

A la consulta de fisioteràpia Cristina Barbero trobareu l'atenció que necessiteu per solucionar ràpidament el vostre dolor o lesió. Col·legiada 6304
Descompte del 12% (imprescindible presentar acreditació com persona afiliada a cada sessió) sobre els següents preus:
Primera visita de fisioteràpia 47 € - Sessions individuals (amb 30 min màxim d'Indiba) 42 € Pack de 3 sessions 120 € - Pack de 5 sessions 190€ -Pack de 10 sessions 370€
Fisioteràpia esportiva i sessió complerta d'Indiba (50 minuts) 50 €
Totes les sessions inclouen l'Indiba més la teràpia manual corresponent (massatge terapèutic, estiraments, osteopatia)

més informació »

Fisiogestion - Servicios de Fisioterapia SA (Barcelona)

Logo Fisiogestion

Descompte del 20% % sobre els preus, condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fills i filles menors)
Serveis:
- Primera visita Rehabilitació
- Fisioteràpia - Sessions 60 minuts o de 30 minuts
- Fisioteràpia Esportiva - Sessions 60 minuts o de 30 minuts
- Logopèdia - Primera Visita i/o Sessió
- Ones de xoc
- Pilates
- Postural Trainning
- Gimàstica Hipopressiva
- Psicologia
- Sol pelvià
- Post-part
- Curs de preparació a la maternitat


més informació »

Fisiolevel (Barcelona)

Logo FISIOLEVEL

Centre de fisioteràpia.
Equip amb titulació universitària i col·legiada.
Tractaments manuals i personalitzats.
Preus amb descompte del 7% al 20% per a l'afiliació de CCOO i familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d'edat)

Informació descomptes afiliacio CCOO aquimés informació »

Fisiolevel (Sant Cugat del Vallès)

Logo FISIOLEVEL

Centre de fisioteràpia i osteopatia
Equip amb titulació universitària i col·legiada.
Tractaments manuals i personalitzats.
Preus amb descompte del 7% al 20% per a l'afiliació de CCOO i familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d'edat)

Informació descomptes afiliacio CCOO aquimés informació »

Fisiolístic (L'Hospitalet de Llobregat)

Logo FISIOLISTIC

Descompte del 25% sobre els preus i un 50% en menors de 14 anys (14 anys inclos) , condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella, fills o filles menors)
Al centre Fisiolístic tenim com a objectiu oferir un servei de rehabilitació i fisioteràpia de la màxima qualitat amb tractaments personalitzats i en un entorn professional en contínua formació.
Disposem de quatre lliteres, sala de vertigen, taula inversora, espatlleres, politges, matalassos, pilotes de Bobath, així com tot el material elèctric necessari per a complementar la teràpia manual, destacant màquines com la Indiv Activ ® o la MultiTherapy Body Plus ®.

més informació »

Fisioterapia DOMFIS (L'Hospitalet de Llobregat)

Logo DOMFIS

Descompte del 25% sobre els preus per a l'afiliació de CCOO i familiars de primer grau (parella i fills i filles menors
El Centre de Fisioterapia DOMFIS va obrir les seves portes a l'Octubre del 2000, amb la vocació de donar un servei fisioterapéutic de qualitat i personalitzat.

més informació »

Fisioterapia i Osteopatia Marta Galián (El Prat de Llobregat)

Logo Marta Galian

Serveis de Fisioteràpia, Osteopatia, Podologia i cursos o tallers de Mindfulness
Descompte del 15% sobre els preus,

Condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fill i filles menors d'edat)

més informació »

Fisioteràpia Tarragona (Tarragona)

Logo Fisioterapia Tarragona

Descompte del 15% sobre els preus, condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fill i filles menors)
El nostre centre es va inaugurar l'any 1998 i l'any 2004 es va ampliar. Compta amb personal diplomat les disciplines que ofereix i d'altres tècniques com l'embenatge neuromuscular i fibrólisis diacutània entre d'altres.
Serveis: Tractament holístic del dolor, de malalties neurològiques i/o degeneratives, de traumatismes,... utilitzant innovadores tècniques de fisioteràpia, osteopatia, medicina tradicional xinesa, tot de forma global, ja que entenem el cos com un tot.

més informació »

Kine- Terapies global. Fisioterapia 1 (Lleida)

Logo KINE

5% descompte a les sessions de fisioteràpia.


més informació »

Kine- Terapies global. Fisioterapia 2 (Lleida)

Logo KINE

5% descompte a les sessions de fisioteràpia

més informació »

Mes Que Fisio (Mollet del Vallès)

Logo Mes Que Fisio

Descompte del 10% sobre els preus, condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d'edat)
Més que Fisio és un centre sanitari privat, especialitzat en fisioteràpia general i esportiva, fisioteràpia de la dona, osteopatia, podologia clínica i esportiva, nutrició, esport i biomecànica de la carrera i de el ciclisme, en què apostem pel benestar integral de la persona.
Tots els nostres professionals són titulats universitaris, degudament col·legiats i especialitzats en diverses teràpies.
Tractaments totalment personalitzats, adaptats a les teves necessitats i preu assequibles Els nostres tractaments es basen en Teràpia manual i disposen de l'última tecnologia i instal·lacions òptimes (Indiba, Ecografia ...)

més informació »

Os Clinica Podologica y Fisioterapia (Cornellà)

Logo OS Clinica

Descompte del 10% sobre els preus dels serveis: visita de FISIOTERAPIA, quiropodia, i d'exploració biomecànica.
Visita fisioterapia: 1º visita 45 euros, Succesives amb fisio invasiva 45 euros, Succesives sense fisio invasiva 37 euros. 10% descompte per a l'afiliacio de CCOO sobre aquests preus
Condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella, fills i filles menors d'edat)

més informació »

Osteobaix (Sant Boi de Llobregat)

Logo OsteobaixCentre de Fisioterapia, Osteopatia, Nutrició, Acupuntura i Entrenament Personal

Foto Osteobaix

Descompte per a l’afiliació de CCOO del 20 % sobre els preus, també aplicable a familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d’edat).
OSTEOBAIX està format per un grup de diversos professionals : osteòpates, fisioterapeutes, massatgistes, especialistes en nutrició i PNI (psiconeuroimmunologia), una especialista en sòl pelvià, dues entrenadores personals, un readaptador i una acupuntora.
També disposem d’un servei d’activitats dirigides de prepart, postpart, hipopressius i womentranning.
Tractem el pacient d’una manera integral, global i personalitzada. Si després de la valoració no podem tractar el pacient o el motiu de consulta no és dins de les nostres competències, l’aconsellarem per derivar-lo al professional adequat.

més informació »

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.