Descomptes en serveis diversos

Descomptes per a afiliats i afiliades de CCOO de CatalunyaTots els afiliats i afiliades a CCOO de Catalunya i associats i associades poden gaudir de descomptes en tot tipus d'establiments i serveis.

En aquesta secció trobareu la relació d'establiments col·laboradors, estructurats per tipus de servei.

També pots llegir el recull temàtic de descomptes a l'Infodescomptes:

DESCOMPTES


Cercador de descomptes:

 
 

Atam-Vive Libre (Boadilla del Monte - Madrid)

VIVELIBRE és una innovadora solució per a ajudar a les persones amb necessitats de suport per a portar una vida més autónoma, i tambe als seus familiars.
El sistema permet mitjançant una aplicació del mobil mantenir l'usuari en contacte amb un centre d'atenció permanent.
Tarifa especial per a l'afiliació de CCOO de 19,50 euros al mes.
Mes información a: Centro Servicios CCOO.es

més informació »

Clinicas Laser Fusión (Barcelona)

Logo Clinica Laser Fusion

Acord entre la Confederación Sindical de CCOO a nivell estatal i les Clínicas Laser Fusión, pel qual les persones afiliades i els familiars fins a segon grau es beneficien d'un 15% de descompte en tots els seus serveis.
Clinicas Laser Fusion ofereix estètica, bellesa i salut. Depilació làser díode, tractaments facials i corporals. Els millors i més avançats tractaments, amb preus molt assequibles. Especialistes en tractament làser de baixa intensitat o auriculoteràpia per deixar de fumar, calmant la síndrome d'abstinència i fent més fàcil aconseguir-ho.
Oferta per aquest mes de Novembre: 30% de descompte en els bons de depilació làser.

Oferta mes Novembre 2020 aquimés informació »

Electium (Barcelona)

Logo Electium

Descompte d'un minim de 200 euros sobre els preus, per la contractació anticipada dels serveis funeraris Electium a la xarxa de tanatoris propis del Grup Mèmora.
Diirigit a persones que no disposen d'una assegurança de decessos i volen deixar solucionat el seu funeral. No hi ha límit d'edat, ni requereix historial mèdic.

més informació »

Facua Catalunya (Barcelona)

Logo FACUA Catalunya

FACUA-Catalunya i CCOO-Catalunya hem signat un acord amb la finalitat de promoure la defensa dels interessos i la millora de la qualitat de vida dels treballadors i treballadores com a consumidors i com la part més feble del mercat.
Per tal d'estimular l'afiliació i participació a les respectives organitzacions, Facua-Catalunya ofereix a les persones afiliades a CCOO que vulguin associar-se a Facua, l'avantatge de no haver d'abonar la quota complementària d'inscripció, abonant només la quota anual que correspongui a cada moment, tenint garantits els mateixos serveis gratuïts que reben els seus actuals associats de ple dret i els que s'estableixin per a aquests en el futur.

més informació »

Grupo Stop - Depilació laser (Tarragona)

Logo Grupo Stop

Experts en depilació làser per a la dona i l'home.
Els nostres clients ja han provat l'eficàcia dels nostres tractaments amb els làsers d'alta tecnologia, recolzats per professionals qualificats. Aquest tipus de depilació s'adapta tant a dones com a homes i el primer que vam dissenyar és un pla individualitzat i personalitzat per a cada client.
En Grupostop posem a la teva disposició els nostres recursos tècnics més avançats, com la tècnica de depilació DUOTECHNOLOGY® que consisteix a combinar els làsers d'alta potència Alexandrita i Díode, amb els quals vam aconseguir resultats eficaços des de la primera sessió. En el nostre centre disposes d'un equip professional que, en el seu compromís amb la qualitat, dissenyarà la tècnica depilatòria que més s'ajusti a les teves necessitats
Prova'ns per només 19 euros, vàlid només per a una sessió a escollir. 10% de descompte per continuar amb el teu tractament.

Descarrega't el cupó de l'oferta especial per a l'afiliació de CCOOmés informació »

Mercapanys (ferreteria) (Manresa)

10% sobre el preu de tarifa.

més informació »

Mima-Mascotas (Terrassa)

15% en perruqueria i neteja. Descompte no aplicable a l'auto neteja i no acumulable a altres ofertes o descomptes.

més informació »

Securitas Direct España, S.A.U (Pozuelo de Alarcon)

Logo Securitas Direct

Nova alarma ZeroVision, protecció per la teva llar o negoci
OFERTA EXCLUSIVA AFILIACIO CCOO.
Fins a un 80% de descompte i un estudi de seguretat.
ATENCIO Per obtenir aquest descompte només és possible connectant amb el Expert en Seguretat: Alberto Gonzalez Ponce tel. 636783226 email :alberto.gponce@securitasdirect.es

Mes informacio sobre l'ofertamés informació »

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.