Estatuts de CCOO de Catalunya


Els Estatuts del sindicat

Estatuts de CCOO de CatalunyaEls següents Estatuts han estat aprovats en l'11è Congrés de la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. Aquests Estatuts tenen com a objecte la regulació orgànica de l'activitat de la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, i són aplicables a tots els organismes que formen la seva estructura sindical, així com al conjunt dels seus afiliats i afiliades.

Els principis bàsics aquí definits han de ser respectats per tots els afiliats i afiliades i els organismes que componen l'estructura sindical de la CS de la CONC.

Estatuts de CCOO de Catalunya

A més, també et pot interessar conèixer la resta de la normativa interna de conducta i responsabilitat sindical de CCOO de Catalunya que inclou altres codis, reglaments i protocols d'actuació que regeixen el dia a dia de l'activitat sindical.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.