Les persones que assumeixen càrrecs i tasques concretes al capdavant de la direcció del sindicat a partir de l'11è Congrés són:

Òrgans de direcció


Comissió Executiva de CCOO de Catalunya


Javier Pacheco Serradilla

Javier Pacheco Serradilla

Secretari general

Javier Pacheco Serradilla va néixer a Barcelona un 21 de novembre del 1970, fill d’emigrants extremenys dels anys seixanta. Va cursar estudis d’educació general bàsica i de grau mitjà de formació professional d’automoció. Després de cinc anys treballant en petites empreses (des d’una ferralleria fins a un taller de carburadors, passant pel repartiment de propaganda i una empresa de la construcció), el 1991 entra a formar part de la plantilla de Nissan, empresa a la qual continua pertanyent. És en aquesta empresa on entra en contacte amb CCOO: s’afilia al sindicat a mitjan anys noranta i comença a formar-se com a sindicalista. El 1997 és escollit com a delegat sindical. El 1999 esdevé membre del comitè d’empresa i responsable de CCOO a la fàbrica de la Zona Franca. El 2001 és elegit pels seus companys i companyes com a secretari general de la Secció Sindical Intercentres de Nissan, càrrec que renova el 2005. Aquests mandats els va compaginar amb la presidència del Comitè d’Empresa Europeu de Nissan. Al març del 2009 va ser elegit com a secretari general de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Catalunya, organització que en aquell congrés es va passar a denominar Federació d’Indústria. A finals del 2012 va ser reelegit com a secretari general i el març del 2014, quan es van fusionar les federacions d’Indústria i Fiteqa (Química, Tèxtil i Afins), va ser escollit secretari general.

El mes de juny del 2016 es va integrar la Federació Agroalimentària a la d’Indústria, i va tornar a ser escollit secretari general de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya que integra els principals sectors industrials del país. L'abril del 2017, en l’11è Congrés de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya és escollit secretari general.

Perfil de Twitter @PachecoJPacheco
Articles, entrevistes i vídeos de Javier Pacheco

Andrés Querol

Andrés Querol

Organització


Nascut a Manresa el 1976, fill de mestra de la pública i de professor d’autoescola. Va finalitzar el COU i el grau mitjà de Música. Des dels 16 anys va compatibilitzar els estudis i la feina. L’any 2000 es va traslladar a viure a Barcelona, on es va dedicar plenament a treballar com a informador juvenil a entitats sense ànim de lucre. Està afiliat a CCOO des del 1998 i va començar a assumir responsabilitats sindicals el 2001. Ha estat coordinador d’Acció Jove i secretari de Moviments Socials. En aquells anys va impulsar la participació del sindicat en mobilitzacions com la del 2003, contra la guerra a l’Iraq, en els fòrums socials europeu i mundial o en la campanya de solidaritat amb Galícia amb motiu del desastre del Prestige. El seu itinerari sindical ha estat vinculat a l’organització de treballadores i treballadors en sectors precaris i emergents. Va participar en l’origen de l’organització sindical dels sectors del lleure educatiu i en l’elecció de representacions sindicals a empreses com Pans & Company, Decathlon o Hard Rock Cafe. En els darrers anys ha desenvolupat funcions a la Secretaria d’Organització del sindicat com a responsable d’Afiliació i d’Eleccions Sindicals. Ha integrat els equips sindicals que han afrontat la transformació organitzativa del sindicat durant la crisi iniciada el 2007.

Perfil a Twitter: @AndresQuerol

Dolors Llobet i Maria

Dolors Llobet i Maria

Atenció a l'Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció


Nascuda a Barcelona l’any 1958. Ha cursat estudis de farmàcia a la UB. És treballadora de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona des de l’any 1981 i representant sindical des de l’any 1986. Ha estat consellera de l’Assemblea General de la Caixa en representació del personal. En representació de CCOO de Catalunya ha estat vicepresidenta del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i membre del Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), del Consorci per a la Formació Contínua i del Consell Escolar de Catalunya, entre altres organismes. Actualment és membre del Consell Assessor de Continguts i Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. A CCOO ha desenvolupat les responsabilitats de secretària de la Dona i secretària d’Ocupació del Vallès Oriental, entre els anys 2000 i 2004, i secretària d’Acció Socioeconòmica de CCOO de Catalunya entre el 2004 i el 2008. És membre del Consell Nacional de la CONC des de l’any 2000 i de la Comissió Executiva de CCOO de Catalunya des de l’any 2001. A partir del IX Congrés de CCOO de Catalunya, el 2008, ha estat membre de la Comissió Executiva, secretària de Comunicació i Xarxes Socials, i portaveu del sindicat.

Perfil de Twitter: @dllobetMontse Ros

Montse Ros i Calsina

Portaveu, Comunicació Integral i Finances


Va néixer el 14 de setembre de l'any 1961 i és de Terrassa. Treballadora precària entre el 1975 i el 1982. Mestra de l’escola pública, des del 1982. A banda, va estudiar tres cursos de Ciències de la Informació, sense acabar la llicenciatura, que algun dia acabarà. Delegada a la Junta de Personal Docent no Universitari del Vallès Occidental des del 2002. Secretària d’Organització de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya entre el gener i l’octubre del 2007. Secretària general de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya des del 14 d’octubre del 2007 fins al 30 de juny del 2015. Secretària de Política Educativa de la Federación de Enseñanza de CCOO d’Espanya des del 2015 fins al 2017. Actualment, és membre del Consejo Escolar del Estado i del Consell Escolar de Terrassa com a representant de CCOO, i durant vuit anys va ser-ho del Consell Escolar de Catalunya. Membre del Foro de Sevilla. Col·labora com a voluntària amb el consell de redacció d’El Diario de la Educación.

Perfil de Twitter: @MontseRos


Cristina Torre

Cristina Torre

Acció Sindical


Nascuda a Sant Feliu de Llobregat l’any 1970 és afiliada a CCOO des de l’any 1998. Inicia la seva tasca sindical com a presidenta del comitè d’empresa i delegada de prevenció per CCOO l’any 2002 a Nestlé Purina i, a partir de l’any 2004, als òrgans de direcció de la Secció Sindical Intercentres de CCOO del Grup Nestlé a Espanya i representant al comitè d’empresa europeu (CEE). Es va incorporar als òrgans de direcció de la Federació Agroalimentària al Vallès Occidental, a la federació a Catalunya i als àmbits estatals. Assumeix la responsabilitat dels CEE a la Federació Agroalimentària el 2008 i, posteriorment, la Secretaria d’Acció Sindical l’any 2012 fins a la fusió amb la Federació d’Indústria el juny del 2016, en què s’incorpora com a responsable de Negociació Col·lectiva. Ha cursat la llicenciatura de farmàcia a la UB i ha fet posteriors especialitzacions en ciència i tecnologia de l’alimentació, ha desenvolupat sempre l’activitat professional vinculada al Departament de Control de Qualitat a Nestlé Purina, on continua treballant actualment.

Perfil de Twitter: @cristinatorrelCarlos del Barrio Quesada

Carlos del Barrio

Política Sectorial i Sostenibilitat

Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions


Nascut a Barcelona el 18 de novembre del 1984, és tècnic en prevenció de riscos laborals i graduat en Relacions Laborals i Ocupació. Després de compatibilitzar estudis i feina a empreses de telecomunicacions, transports i hostaleria comença a treballar com a tècnic en prevenció a la construcció. S’afilia a CCOO l’any 2006, tot i que ha estat en contacte amb el sindicat des de ben petit, ja que el seu pare, Florentino, era dirigent sindical de l’empresa Dragados y Construcciones i fundador del Sindicat de Construcció i Fusta de CCOO. L’any 2007 entra a formar part del Departament de Salut Laboral de la Federació de Construcció i Fusta amb motiu de convenis de col·laboració del sindicat amb les administracions públiques, com GISA, l’Ajuntament de Barcelona, l’L9, el Ministeri de Foment, la Ciutat de la Justícia i altres administracions públiques i privades. També és membre del Consell de la federació. Des de la II Assemblea Nacional d’Acció Jove ha compartit espai i militància amb els companys i companyes d’Acció Jove. En el marc del X Congrés de CCOO de Catalunya és escollit responsable d’Assessorament de la Federació de Construcció i Fusta, responsabilitat que ha compartit amb altres tasques d’acció sindical, eleccions sindicals o activitats preventives de la mateixa federació.

Perfil a Twitter: @CdelBarrio


Maribel Ayné Domingo

Maribel Ayné Domingo

Dones i Polítiques LGTBI


Maribel Ayné Domingo va néixer a Terrassa el 29 de març de 1964. Als 6 anys, amb la seva família, emigra a Suïssa on fa els estudis primaris. De tornada a Terrassa cursa estudis de treball social a la UB. Després de diferents feines informals és contractada pel Patronat Flor de Maig. L'any 1990, amb contracte de l’Ajuntament de Terrassa, realitza tasques administratives i d'agent electoral a CCOO de Terrassa. Dos anys després passa a ser contractada per CCOO com a administrativa a la Unió Local del Vallès Occidental.

Afiliada al sindicat des de 1980, el 2011 s’incorpora a la direcció de la Unió com a responsable de la secretaria de les Dones, Cultura i Cooperació. L’any 2017 és escollida com a portaveu i responsable de l’àrea de Polítiques d’igualtat, Dones i Comunicació.

Perfil a Twitter: @MribelAynDoming


Ricard Bellera i Kirchhoff

Ricard Bellera i Kirchhoff

Treball i Economia


Nascut a Berlín el 16 de desembre del 1965, aquest periodista i gestor intercultural ha exercit diverses professions en l’àmbit editorial i audiovisual. Fill de mare alemanya i pare català, va començar a treballar l’any 1984 per pagar-se els estudis i va passar per empreses berlineses com Jacob’s, Philip Morris i Zapf, entre d’altres.
L’any 1992 comença a treballar a Barcelona com a freelance per a Círculo de Lectores i, després de diverses experiències com a redactor, realitzador multimèdia i gestor intercultural, entra en contacte amb el món sindical i esdevé delegat per CCOO al Comitè d’Empresa de Círculo de Lectores. Des del 2005 fins al 2009 ha desenvolupat la tasca de conseller EURES per CCOO de Catalunya, assessorant treballadors i treballadores en mobilitat i reforçant el treball sindical interregional a la Secretaria de Política Internacional. El 2009 entra a formar part de la Comissió Executiva de CCOO de Catalunya com a secretari d’Internacional, i assumeix al X Congrés, el 2012, la responsabilitat executiva sobre la Secretaria d’Internacional, Migracions i Cooperació. Actualment exerceix la presidència europea dels Consells Sindicals Interregionals i participa a l’Executiva de la Confederació Europea de Sindicats.

Perfil a Twitter: @RicardBellera


Michela Albarello

Michela Albarello

Internacional i Cooperació


Nascuda a Torí (Itàlia) el 28 de juliol del 1970. El 1996, va arribar a Barcelona amb una beca Leonardo i va començar les seves pràctiques laborals a la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya. És afiliada a CCOO de Catalunya des del 1997. És llicenciada en ciències polítiques, màster en estudis per al desenvolupament (CIDOB-UAB), màster en funció gerencial de les ONGD (ESADE) i màster en gènere i desenvolupament (Cooperació-UB). Fa 20 anys que s’ocupa de la cooperació sindical i l’acció sindical internacional. En nom de CCOO de Catalunya ha estat presidenta de la Taula catalana per la pau i els drets humans a Colòmbia (2015-2017) i és membre del grup català d’estudis sobre empreses i drets humans que està treballant en la promoció de normes vinculants pel respecte dels drets humans per part de les multinacionals. Ha realitzat estades de cooperació i treball directe amb sindicats del Marroc, el Líban, Sèrbia, Kosovo, Bòsnia, Colòmbia, el Perú, Guatemala, El Salvador i Hondures.

Perfil a Twitter: @mic_albarello

Podeu consultar l'organigrama de CCOO de Catalunya


Comitè Confederal

Michela Albarello
Maribel Ayné Domingo
Ricard Bellera i Kirchhoff
José Cachinero Triviño
José Manuel Cuenca Moreno
Raquel De Haro González
Carlos Del Barrio Quesada
Saida Ehliluch El Antit
Manuel Fages Marta
Assumpció Franquesa Segura
Maria Isabel Gonzalez Gallardo
Ramón Gonzalez Monroy
Isabel Gutiérrez Muela
Maite Hernandez Valero
José Antonio Hernández Martínez
Aurora Huerga Barquín
Belén López Sánchez
Dolors Llobet i Maria
Miquel Lluch Rodríguez
Anna Núñez Vílchez  
Irene Ortiz García
Javier Pacheco Serradilla
Mercedes Paredes Duran
Silvia Pintiado Dalmau
Gonzalo Plata Jiménez
Mercè Puig Cañelles  
Manuel Pulido Guerrero
Andrés Querol Muñoz
Enrique Rodríguez Ruiz
Cristina Rodríguez Vila
Josep M. Romero Velarde
Montserrat Ros Calsina
Joan M. Sentís López
Ana Rosa Sevillano Palma
Cristina Torre López


Els membres dels organismes de direcció de CCOO de Catalunya escollits pels delegats i delegades participants en el procés congressual corresponent a l'11è Congrés del sindicat són els següents:

Consell Nacional

Pol F. Acozar Torrecillas
Michela Albarello
Jaume Álvarez Arias
Jordi Arnaiz Moreno
José Ángel Arnal Lizarraga
José Carlos Asensio Marín
Maribel Ayné Domingo
Ricard Bellera Kirchhoff
Miguel Ángel Boiza López
Juan José Bravo San José
José Cachinero Triviño
Joan Canela Coll
Manuel Cantero Sánchez
Estela Carrasco Piñana
Josep Castells Badia
Natalia Castro Font
Carles Català Pinyol
Raquel Collado Ruiz
Eva Colorado Ruiz
Bartomeu Compte Masmitjà
Trinidad Corulla Martínez
José Manuel Cuenca Moreno
Raquel de Haro González
Carlos del Barrio Quesada
Carles Domingo Gonzalo
Miguel Ángel Domínguez Álvarez
Saida Ehliluch El Antit
Manuel Carlos Fages Marta
Paloma Fernández Álvarez
Irene Fernández de Miguel
Verónica Fernández García
Eva Fernández Pérez
Carme Figuerola Fossas
M. Assumpció Franquesa Segura
Julia Fuentes Palma
Luis Gallego Montalbán
Francisco Galván Fernández
Francesc García Alonso
Maria Garcia Fernàndez
Romina Garcia Inglés
Amparo García Rodríguez
Miguel Gervilla Pozo
Teresa Gispert Muñoz
Maribel González Gallardo
Germán González Guirado
Ramón González Monroy
José González Mora
Rafael Guerrero Lamas
Mentxu Gutiérrez Jiménez
Isabel Gutiérrez Muela
Mercè Haro Garcia
José Antonio Hernández Martínez
Maite Hernández Valero
Josep Herrera Jiménez
M. Victoria Hinojosa Domínguez
Aurora Huerga Barquín
Manuel Ramón Iniesta Martín
Juan Jiménez López
Lluís Jiménez Mesa
Carmen Juares Palma
Manuel León Flores
Dolors Llobet Maria
Miquel Lluch Rodríguez
Marta Longares Berengueras
Raúl López López
Belén López Sánchez
Amparo Loren Bes
Núria Lozano Montoya
Manuel Luna García
Carles Manzanares Guadalajara
Marc March Mayo
Montserrat Margalef Margalef
César Marín Madrazo
José Juan Marín Sánchez
Jordi Martí Garcia
José Manuel Martín Álvarez
M. Olga Martín Montes
José Luis Martín Narváez
Cristina Martínez Nieto
Noelia Medina Montes
Ana M. Moreno Delgado
Josep Domènec Meseguer Garcia
Benjamín Momblant Momblant
Xavier Montes Sotelo
Juan Montesinos Andrade
Francesc Montoro Brotons
Sergio Morán Sepúlveda
M. Ángeles Moreno Fernández
Raquel Moreno Orellana
José Morillas Romero
Álvaro Muñoz García
Yolanda Navarro Fernández
Juan Navarro García
Eduardo Núñez Martínez
Ana Núñez Vílchez
Espartac Obradors Comes
Andrés Ogayar Márquez
Carmen Olivera Pérez
Pedro Ortega González
Rafaela Ortega Ruiz
Irene Ortiz García
Javier Pacheco Serradilla
M. Carme Padilla Sangüesa
Mercedes Paredes Durán
Carlos Pellejero Gómez
Mónica Penas Piñeiro
Mónica Pérez Cardoso
Kilian Pérez Novelles
Manuel Ignacio Pérez Freire
Higini Pi García
Silvia Pintiado Dalmau
Gonzalo Plata Jiménez
Estíbaliz Pous de Blas
Susana Prestamo Vega
Mercè Puig Cañellas
Manel Pulido Guerrero
Andrés Querol Muñoz
Enric Quílez Puig
Ángel Ramos Duelt
Iván Ramos Verdegay
Rafi Redondo Rodríguez
Liliana Reyes Hernández
Xavier Ricart Esteban
Aurora Richarte Giménez
Mario Rifaterra García
Olga Rivas Casaled
Valle Rodríguez Lora
Julia Rodríguez Martín
Alberto Rodríguez Mihi
Gema Rodríguez Narváez
Marian Rodríguez Requena
M. Àngels Rodríguez Rodríguez
Enrique Rodríguez Ruiz
Cristina Rodríguez Vila
Ana M. Rojas Pazo
Avelino Romero Asensio
Luis Romero García
José María Romero Velarde
Montserrat Ros Calsina
Josep Rueda Martínez
David Rueda Pérez
David Ruiz Mateos
Ricard Ruiz Palacio
Carles Sala Cabañero
Ghassan Saliba Seghondi
Esteban Sanabria Garnica
Pere Sánchez Álvarez
Blanca Sánchez Blanco
Francisco Sánchez Cadenas
Lídia Sandalinas Félez
Alfonsa Santiesteban Castillo
Joan M. Sentís López
Josep Serra Frigola
Llorenç Serrano Giménez
Juan Carlos Serrano Hernández
Ricard Serrano Roche
Ana Rosa Sevillano Palma
Baptista Silanes Poderoso
Lluís Vidal Sixto Orozco
María Teresa Sola Ortega
Joana Solsona Bestard
María Rosa Tomás Murcia
Cristina Torre López
Paola Fátima Torres Landín
Celina Trilla Santolaria
Maite Valencia Candado
Rui Manuel Valentín Ribeiro
José Antonio Valverde Vicente
Mila Veloso Montero
Íngrid Vilanova Benet
Bernat Villaroya Garcia

Comissió de Garanties i Arbitratge

Montserrat Escoda Milà
Maria Marín Franconetti
Luisa Montes Pérez
Jaume Pros Perelló

Comissió de Control Administratiu i Financer

Manel Garcia Biel
José Luis Olivé López
Miguel Peláez García
Rosalía Port Gimeno
Dolors Villaró Rovira

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.