Participació institucional

Participació institucionalCCOO, com a primer sindicat de Catalunya, està present en diversos organismes i institucions, i hi participa activament per elaborar propostes, informar i fer el seguiment del seu desenvolupament i de les funcions que corresponen a cada entitat.

Segons el còdi ètic de CCOO les persones que representen al sindicat en qualsevol dels òrgans de participació institucional no perceben cap dieta ni compensació econòmica a nivell personal. Quan la representació institucional comporta una percepció econòmica, aquesta s'ingressa als comptes del sindicat.

A continuació podeu consultar els organismes en els quals CCOO de Catalunya té representació i quines són les persones responsables en cada àmbit.


Entitats


Organismes
Administració general de l'Estat
Administració autonòmica
Administració local
Fundacions
Diversos

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.