L'Eina digital


L'Eina digital 197 L'Eina digital 149
10/09/2021

En aquest número expliquem les demandes de CCOO sobre el Pacte nacional per a la indústria i els reptes i objectius que marcaran la nostra activitat els propers mesos. També informem de la signatura dels convenis de marroquineria i masses congelades i els acords del metall de Girona i de Sandoz, i el rebuig al tancament de Luxiona. Així mateix, expliquem per què no signem els convenis de fruites i verdures de Lleida i el de pinsos compostos per a animals. També la nota de condol per la pèrdua del company Jordi Martínez, delegat de Manufacturas Metálicas Canals.

 

 


L'Eina digital 196 L'Eina digital 148
16/07/2021

En aquest número fem la crònica de la concentració Ara Toca i de les mobilitzacions a General Cable Abrera i Boehringer Sant Cugat. També fem menció a la sanció de la Inspecció a IQOXE i us expliquem que instem Iberpotash a acabar de desenvolupar el Pla Phoenix, que reclamem al Govern el desenvolupament del PNI i que hem creat una mesa de treball per abordar la falta de semiconductors al sector de l’auto, a més d’informar-vos de les darreres novetats de la negociació sectorial i és últims resultats electorals destacats.

 

 


L'Eina digital 195 L'Eina digital 147
02/07/2021

En aquest número us expliquem que iniciem el treball per complir els compromisos assumits en el nostre 3r Congrés i us presentem els nostres recursos i el resum de la nostra activitat sindical de l’últim any. També us informem de la signatura del Conveni del tèxtil, la jornada de l’Orgull LGTBI, l’aposta pel polígon petroquímic de Tarragona, la jornada sobre el sector de l’auto, i rebutgem els acomiadaments a Boehringer.

 

 


L'Eina digital 194 L'Eina digital 146
11/06/2021

En aquest número fem la crònica del congrés de la federació estatal. També us expliquem l’acord per prorrogar els ERTO i els preacords en els convenis del tèxtil, de pastisseries de Barcelona i de xocolates, bombons i caramels deBarcelona, Lleida i Tarragona. A més us informem que Inspecció ens dona la raó sobre la vulneració del dret de vaga a IQOXE i l’Audiència Nacional ens dona la raó a Nestlé sobre l’incentiu COVID.

 

 

 

 


L'Eina digital 193 L'Eina digital 145
28/05/2021

En aquest número fem un resum del 12è Congrés de CCOO de Catalunya i anunciem el 3r Congrés de la federació estatal. També us expliquem les aturades convocades a Nissan, la signatura del conveni de majoristes de productes químics i el bloqueig de les negociacions dels convenis del tèxtil i de marroquineria, a més dels últims resultats electorals. Manifestem el nostre suport a la plantilla de Maxion Wheels, davant l’incendi que va afectar la planta, i el nostre compromís contra la LGTBI-fòbia.

 

 


L'Eina digital 192 L'Eina digital 144
14/05/2021

En aquest número us informem de les concentracions de l’1 de Maig; la manifestació per la reindustrialització de Nissan; els acords assolits a BIC Graphic i Fico Transpar; la signatura del conveni de la química; com estan les negociacions a Simon i als convenis de marroquineria i masses congelades, i les mobilitzacions a Repsol. També us expliquem els últims resultats electorals.

 

 


L'Eina digital 191 L'Eina digital 143
30/04/2021

Aquest número és un especial sobre el 3r Congrés de CCOO d’Indústria de Catalunya, en el qual també fem una crida a les concentracions de l’1 de Maig i us informem de l’acord assolit a Bosch, de la situació sobre la reindustrialització de Nissan, la mobilització contra l’ERO de BIC Graphic i la reestructuració del Grup Sanofi. Us enllacem també el darrer programa sindical de CCOO: El drama de la industria catalana.

 

 


L'Eina digital 190 L'Eina digital 142
26/03/2021

Aquest número és un especial sobre el 2n nivell del procés congressual i la jornada reivindicativa del 8 de Març. També us expliquem els acords assolits a Girbau, Coca-Cola, Acciona i ISS Facility Services, i les vagues convocades a Bosch de Lliçà, Delmon Group i IQOXE.

 

 


L'Eina digital 189 L'Eina digital 141
26/02/2021

En aquest número us informem que entrem en el 2n nivel del procés congresual i us adjuntem el calendari dels congressos i conferències d’Indústria als diferents territoris. També us expliquem el debat de l’últim Consell de Seccions Sindicals d’Indústria, l’acord assolit a Italco, l’ampli seguiment de la vaga a Oysho Logística i com van anar les concentracions del 18-F. A més, rebutgem l’anunci de tancament de Bosch i l’ERO de Coca-Cola, i us enllacem el manifest i actes del 8 de Març: Som dones, som essencials!

 

 


L'Eina digital 188 L'Eina digital 140
16/02/2021

En aquest número us informem de l’avanç del procés congresual i les mobilitzacions del 18-F. També denunciem el lent avenç de les meses de reindustrialització de Nissan i de Robert Bosch i la deslocalització productiva de Pastas Gallo; us expliquem els acords de Girbau, U-Shin i Salvesen Logística, la signatura del conveni de metal•logràfiques, les jornades formatives en materia d’igualtat i la preparació de la plataforma del conveni de càrnies, a més dels últims resultats electorals. I lamentem la pèrdua del nostre company de Trety.

 

 


L'Eina digital 187 L'Eina digital 139
29/01/2021

En aquest número torna a quedar manifesta l’ofensiva de CCOO, amb el nostre ferm rebuig al tancament d’Italco, a l’ERO de Girbau i a la proposta de pla de vacunació contra la covid a les persones temporeres. També us expliquem la vaga convocada a Salvesen Logística, que hem presentat les plataformes reivindicatives als sectors de la moda i hem signat les taules salarials del metall de Tarragona. I lamentem la pèrdua del company Francesc Carafí.

 

 


L'Eina digital 186 L'Eina digital 138
15/01/2021

En aquest número us informem de la concentració convocada a Tarragona un any després de l’accident d’IQOXE i de la reunió per preparar la pròxima campanya de la fruita a Lleida. També us informem que ja està activa la web del 3r Congrés; que hem signat els convenis del metall de Barcelona i Lleida, el de pastisseries de Lleida i el de xocolates de Girona; l’acord de l’ERTO de SEAT i el rebuig al tancament d’U-Shin. Lamentem la pèrdua de la companya Cristina Vila i us donem els darrers resultats electorals destacats.

 

 


L'Eina digital 185 L'Eina digital 137
11/12/2020

En aquest número us informem de l’inici del procés congresual i dels acords sobre els convenis del metall de Barcelona i Tarragona. També us expliquem els acords assolits a TE Connectivity, Faurecia, Doga Metal Parts i Avidel; denunciem el bloqueig del conveni a IQOXE, fem crónica de la jornada de plans d’igualtat i del 25 de noviembre. A més dels últims resultats electorals.

 

 


L'Eina digital 184 L'Eina digital 136
20/11/2020

En aquest número us informem de les dates del 3r Congrés de CCOO d’Indústria de Catalunya i l’acte de presentación del congrés de la federació estatal. També us expliquem la retirada de l’ERO a Iberpotash, gràcies a la pressió sindical, les mobilitzacions contra els ERO de TE Connectivity i Faurecia, i el rebuig a l’ERO de Doga Metal Parts. A més, de la signatura del Conveni d’escorxadors d’aus i conills i els preparatius de la negociació del Conveni de marroquinería de Catalunya, i les jornades formatives sobre ERO i procesos concursals. I lamentem la pèrdua del company Ramón Cantos.

 

 


L'Eina digital 183 L'Eina digital 135
06/11/2020

En aquest número CCOO rebutgem els ERO plantejats per General Cable i Faurecia i us informem de les mobilitzacions a TE Connectivity, Elecnor i el Grup Soler. També us expliquem l’estat de les negociacions al sector del metall; valorem l’informe sobre l’accident d’IQOXE encarregat per la Generalitat i l’acord a SEAT per aplicar el teletreball; us informem de les novetats al sector d’elevació, de l’acord de l’ERO a Aryzta i de la preparació de la negociació del conveni de la química. A més dels últims resultats electorals destacats.

 

 


L'Eina digital 182 L'Eina digital 134
26/10/2020

En aquest número, manifestem el nostre compromís en defensa de la industria i els llocs de treball: rebutgem els ERO a TE Connectivity, Iberpotash i Aryzta; demanem solucions per a les plantilles de Condialiment, Acciona i Grup Soler, i us expliquem els acords de la primera reunió de la mesa de reindustrialització de Nissan. També expressem la nostra preocupació pels brots de covid als escorxadors de PADESA. Us informem dels preacords dels convenis de les indústries de l’oli de Barcelona i l’estatal de granges d’aviram, del bloqueig de les negociacions del metall, i de la jornada sobre comités d’empresa europeus. I recordem que fa 10 anys que ens va deixar Simón Rosado.

 

 


L'Eina digital 181 L'Eina digital 133
09/10/2020

En aquest número us expliquem que comencem a preparar el 3r Congres de CCOO d’Indústria de Catalunya. També us expliquem la mobilització per reivindicar el futur industrial del Penedès, així com les mobilitzacions de Robert Bosch i Aryzta contra els ERO, i rebutgem el tancament de l’escorxador municipal de Mercabarna. A més us informem dels acords assolits a Saint-Gobain, Nobel i al sector d’escorxadors d’aus i conills; lamentem l’accident mortal a Marelli Santpedor; fem balanç de la campanya #CarneSinFraude i la sentencia del sector d’elevació, i repassem els últims resultats electorals destacats.

 


L'Eina digital 180 L'Eina digital 132
18/09/2020

En aquest número us informem de les exigències de CCOO i les mobilitzacions de la plantilla a Robert Bosch Castellet, Acciona, Nobel Plastiques Ibérica i Aryzta Bakeries Iberia, i manifestem el nostre suport a la plantilla de Dallant després de l’incendi que ha cremat una de les naus. També us expliquem la represa de la negociació dels convenis sectorials i la vaga convocada al sector d’escorxadors d’aus i conills, i us convidem a participar en la Festa del Treball Digne 2020.L'Eina digital 179 L'Eina digital 131
04/09/2020

En aquest número valorem l’acord assolit a Nissan i la constitució de la comissió de reindustrialització. També rebutgem els ERO presentats per Acciona, Saint Gobain i Nobel Plastiques, i el “pla de viabilitat” presentat per Iberpotash. A més, denunciem casos de repressió sindical a Alliance Healthcare, Jaume Serra i Stradivarius, us expliquem l’escrit presentat a la Fiscalia sobre els accidents mortals d’IQOXE i els acords sobre teletreball i desconnexió digital de SEAT, a més de la nota de condol per la pèrdua del company Cipriano Montero.

L'Eina digital 178 L'Eina digital 130
21/07/2020

En aquest número us expliquem les darreres mobilitzacions de Nissan i les seves proveïdores per exigir futur per a les plantes catalanes, lamentem l’accident mortal ocorregut a IQOXE Emulsiones i denunciem pràctiques antisindicals a Hydro Extrusion i Alliance Healthcare. També rebutgem el tancament de l’explotació d’Iberpotash de Sallent i de les plantes d’Aludyne i Continental Automotive, així com l’ERO de Montajes Rus. A més, us informem de la vaga a Maper Carns, de les propostes de CCOO per dignificar les campanyes agràries i la feina feta a Guissona per compatibilitzar l’activitat amb la seguretat de la plantilla.L'Eina digital 177 L'Eina digital 129
06/07/2020

En aquest número us expliquem la presentació de l’ERO de Nissan i les últimes mobilitzacions de la plantilla a Cantàbria i Sant Cugat, a més de les vagues a Iberpotash per exigir més seguretat i a Alliance Healthcare pels acomiadaments. També us informem dels acords assolita a Continental Automotive i Condialiment, les concentracions del 27-J i la compareixença de CCOO en la comissió que investiga l’accident d’IQOXE. A més, de la situación a Indústria Alimentària Crusvi, Cobra de Montcada i la batalla judicial sobre el conveni d’Endesa. Per últim lamentem les morts de diversos companys en els últims mesos.L'Eina digital 176 L'Eina digital 128
22/06/2020

En aquest número us expliquem les darreres mobilitzacions en defensa de les plantes de Nissan i els compromisos assumits per l'Administració al respecte, i valorem el pla de suport a l'auto impulsat pel Govern. També us informem de la mobilització de la plantilla de Condialiment, la vaga a la mina d'Iberpotash de Sallent, la negociació amb Continental Automotive i l'acord assolit a Akzo Nobel, a més de la jornada sobre estrès tèrmic.L'Eina digital 175 L'Eina digital 127
08/06/2020

En aquest número us informem de les mobilitzacions, reunions i propostes de CCOO davant l’anunci de Nissan de tancament de les plantes. També us expliquem que rebutgem el tancament de l’escorxador municipal de Mercabarna, que demanem més recursos al SEPE, la represa de les negociacions sobre Continental Automotive i les gratificacions d’algunes empreses a les seves plantilles de serveis essencials pel seu compromís durant la pandèmia. Per últim, lamentem l’accident mortal ocorregut a Iberpotash.L'Eina digital 174 L'Eina digital 126
22/05/2020

En aquest número us expliquem la lluita de la plantilla de Nissan pel seu futur i us animem a col·laborar amb la caixa de resistència. També us informem de l’inici de regularització laboral dels falsos autònoms de la Corporació Alimentària Guissona, que les reivindicacions de més seguretat i menys precarietat a la petroquímica segueixen vigents, i de la intervenció de CCOO per garantir les condicions laborals i de seguretat dels temporers a Lleida. Per acabar, CCOO ens situem contra la LGTBI-fòbia al lloc de treball.
L'Eina digital 173 L'Eina digital 125
08/05/2020

En aquest número us expliquem per què rebutgem l’informe final de l’Administració sobre l’accident d’IQOXE i que li reclamem la màxima agilitat en el pagament de les prestacions per ERTO. També us informem de la vaga indefinida a Nissan, que continua el degoteig d’ERTO als sectors industrials i us expliquem com van anar l’1 de Maig i l’assemblea general de CCOO del 29 d’abril.L'Eina digital 172 L'Eina digital 124
24/04/2020

Aquest número és un especial sobre la crisi sanitària de la COVID-19, on us expliquem  que denunciarem les empreses que no compleixin les mesures de seguretat, exigim el compliment de les mesures preventives al camp i els protocols que hem acordat als sectors del metall, automoció i perfumeria. També us informem de la situació dels ERTO als sectors industrials i els acords assolits a Seat, ABB, Thyssenkrupp, Schneider Electric i Schindler; de la vaga convocada a Nissan, la resolució d'Inspecció sobre Elecnor per incomplir la normativa de seguretat i lamentem la mort d'un treballador de Le Porc Gourment. Per últim us avancem el manifest amb motiu del 28 d'abril i us animem a participar en la 2a Assemblea Sindical oberta, que es farà el 29 d'abril.L'Eina digital 171 L'Eina digital 123
30/03/2020

Aquest número és un especial sobre la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19 i t'expliquem quina és la situació als sectors industrials: presentació d'ERTO a la indústria, CCOO denunciarem els ERTO fraudulents i presentarem al·legacions perquè l'Administració no els aprovi. També us informem d'algunes iniciatives solidàries de treballadors de la indústria, que s'han posat al servei de les necessitats sanitàries derivades del coronavirus i us expliquem els acords assolits a Inditex, Nissan i Grup Grifols.L'Eina digital 170 L'Eina digital 122
13/03/2020

En aquest número teniu tota la información sobre el 8 de Març. També us informem de l’accident mortal a la química Proquibasa i que convocarem noves mobilitzacions a la petroquímica si no s’atenen les reivindicacions de més seguretat i menys precarietat. I us expliquem la darrera mobilització de Nissan, l’acord sobre l’ERO de Magneti Marelli i la jornada sobre acords marc europeus i mundials.L'Eina digital 169 L'Eina digital 121
02/03/2020

En aquest número teniu la crònica, fotos i vídeo de la vaga a la petroquímica i la informació dels actes amb motiu del 8 de Març. També us informem de les mobilitzacions a Nissan i a Continental Automotive, de la sentencia per la sanció al comitè de BIC Iberia, l’acomiadament a Kostal per emmalaltir. Finalment, us animem a respondre l’enquesta i participar en les assemblees de l’ASO.L'Eina digital 168 L'Eina digital 120
14/02/2020

En aquest número fem una crida a participar en la vaga de la petroquímica de Tarragona i la manifestació ciutadana de la tarda, informem les mobilitzacions de la plantilla de Nissan i rebutgem els ERO temporals plantejats a Magneti Marelli i IQOXE. També expliquem l’innovador acord signat a Pronovias i la celebració de la Conferència de Joves d’Indústria.L'Eina digital 167 L'Eina digital 119
31/01/2020

En aquest número anunciem la vaga general a la petroquímica de Tarragona per al 19 de febrero i denunciem que IQOXE havia ignorat les demandes en materia de seguretat. També informem de la situació a Nissan i Continental Automotive, de la manifestació de la industria electrointensiva a Madrid i que s’ha obert acta d’infracció a Galpgest per discriminació indirecta de les seves treballadores. A més, us convidem a participar en l’ASO i us expliquem els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 166 L'Eina digital 118
20/01/2020

En aquest número us informem que es convocarà vaga a la petroquímica de Tarragona, arran del lamentable accident ocorregut a IQOXE i us detallem les reivindicacions de CCOO a l’Administració i a la patronal del sector. També us informem de la manifestació de la indústria electrointensiva a Madrid, de la vaga a Continental Automotive i de l’última reunió del Consell. També lamentem la mort de 4 companys que ens han deixat recentment i us donem els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 165 L'Eina digital 117
13/12/2019

En aquest número us informem que arrenquem amb força la preparació de la negociació col•lectiva de 2020. També us expliquem els acords assolit al Grup Grifols i sobre el Conveni d’estacions de servei, així com la mobilització dels treballadors i treballadores d’Iqoxe i Continental Automotive, l’incendi a l’empresa Derpin i la situació de l’ERO de Luxiona.


L'Eina digital 164 L'Eina digital 116
02/12/2019

En aquest número us expliquem el compromís de CCOO contra les violencies masclistes i el protocol signat a SEAT de mesures de protección integral per a les víctimes de violència de gènere. També us informem de la sentencia de SLM; els acords sobre els ERO de Prysmian, Bayer Hispania i Sada; la situación derivada de l’incendi de Faurecia i la vaga d’estacions de servei. També sobre els conflictes a Continental Automotive, Huayi i IQOXE, el pla de qualificació de joves sindicalistes i de la preparació de la negociació col·lectiva de 2020. A més, lamentem la mort del company Josep Pujol i Bardolet.


L'Eina digital 163 L'Eina digital 115
15/11/2019

En aquest número us expliquem l’ofensiva de CCOO contra els ERO presentats a General Cable, Grup Sada, Bayer Hispania i Luxiona, i la mobilització dels jubilats d’Endesa. També us informem dels acords a Crusvi, Ponsfil i Stradivarius; de la reunió de seguiment del PLASEQTA, la reunió de coordinació al Grupo Jorge, la signatura del conveni de comerç al detall dòptiques de BCN i l’acte de reconeixement als jubilats de SEAT. També la nota de consol per la mort del company Ramón Santana i els últims resultats electorals destacats.


L'Eina digital 162 l'Eina digital 114
29/10/2019

En aquest número trobareu la crònica de la jornada sobre els reptes de futur de la indústria de l'auto. També us informem de les mobilitzacions a Sada, Endesa, Elecnor i Basf, i us expliquem els acords sonre els ERO de Microson i TE Connectivity, i la signatura dels convenis sectorials de begudes refrescants de Barcelona i activitats forestals de Catalunya. També us einformem de l'escola de Dones i l'Escola de Joves de CCOO de Catalunya, a més dels últims resultats electorals destacats.


L'Eina digital 161 L'Eina digital 113
14/10/2019

En aquest número us expliquem l’ofensiva del sindicat en defensa dels llocs de treball a TE Connectivity, General Cable, Microson i Mon-Pa. També valorem l’informe d’Inspecció de Treball sobre les actuacions a les càrnies, i us informem de les mobilitzacions dels jubilats d’Endesa, de la vaga parcial a Elecnor Sabadell i dels reconeixements sindicals de la Festa del Treball Digne.L'Eina digital 160 L'Eina digital 112
01/10/2019

En aquest número us informem de l'ofensiva contra els ERO de TE Connectivity, General Cable, Microson i MON-PA; de la participació en els actes convocats amb motiu del 27S #EmergenciaClimatica, i de les mobilitzacions dels jubilats d'Endesa i UTE Enllumenat. També us expliquem l'assemblea de la coordinadora dels polígons petroquímics de tarragona i el curs sobre comitès europeus, i us avancem la jornada de l'auto que estem organitzant. A més us convidem a la Festa del Treball Digne.L'Eina digital 159 L'Eina digital 111
13/09/2019

En aquest número us informem del rebuig de CCOO als ERO de MON-PA i Microson, de la concentració de suport als delegats acomiadats per SLM, de les jornades sobre acció sindical als comitès europeus i els canvis legislatius sobre igualtat i registre de jornada i la participació en la Diada. També us expliquem que la mobilització de l’1 d’agost a les càrnies ha donat els seus fruits i denunciem la pèrdua dels beneficis socials dels jubilats d’Endesa; a més de donar-vos els darrers resultats electorals destacats.


L'Eina digital 158 L'Eina digital 110
19/07/2019

En aquest número us expliquem el posicionament i les propostes de CCOO per al sector de l'auto, així com que exigim més prevenció als sectors industrials davant els darrers accidents laborals, i denunciem dos casos de persecució sindical, un a Doblenca i l'altre a BIC Iberia. També us informem de l'acord de l'ERO de Ferrovial i la signatura dels convenis del cava i de les empreses Codorníu i Faurecia; de la mobilització a Volpak i de la jornada sobre igualtat i registre de jornada a Sabadell. A més dels darrers resultats electorals destacats.L'Eina digital 157 L'Eina digital 109
05/07/2019

En aquest número us informem de la reunió del Consell de la federació, de la jornada d'igualtat i la resolució de la Inspecció sobre el salari dels temporers. També us expliquem que reforcem les coordinadores dels polígons petroquímics, que s'ha tancat el dipòsit salí del Cogulló i la vaga de Ferrovial, a més dels darrers resultats electorals, entre altres notícies.L'Eina digital 156 Eina digital 108
21/06/2019

En aquest número parlem de les assemblees de CCOO a Kao i a Endesa, la jornada del grup internacional d'indústria, l'ERO de Ferrovial, la inauguració de la nova planta de Boehringer, l'accident de Carburos Metálicos, el projecte TecniCCOOs i els darrers resultats positius a les eleccions sindicals.
L'Eina digital 155 Eina digital 107
07/06/2019

En aquest número parlem de l'acord en els convenis de perfumeria i adobs, el conveni del tèxtil i la confecció, el ple d'igualtat, el Dia Mundial del Medi Ambient, el registre de jornada, el preacord a l'empresa Total Petrochemicals Ibérica, el Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell i els resultats de les eleccions sindicals de les últimes setmanes.
L'Eina digital 154 Eina digital 106
24/05/2019

En aquest número parlem de les eleccions europees del 26 de maig, la millora de la situació laboral dels treballadors del Grupo Jorge, l'acord de Faurecia, el Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia, el conveni de Chupa Chups, l'ERO de Calsonic, la visita dels treballadors de Total Petrochemical al Parlament i dels darrers resultats d'eleccions sindicals.
L'Eina digital 153 L'Eina digital 105
10/05/2019

En aquest número parlem de la concentració de Servicarne, l'expedient de Total Petrochemical, la lluita dels treballadors d'Endesa, la vaga de Faurecia, l'1 de Maig, l'acord en el conveni de Nissan, l'homenatge a Salva López i els últims resultats en les eleccions sindicals.
L'Eina digital 152 L'Eina digital 104
25/04/2019

En aquest número de l'Eina digital parlem de les votacions del 28 d'abril, les manifestacions del Primer de Maig, la jornada de mobilització del sector carni, les assemblees territorials, la vaga d'Endesa, les aturades a Chupa Chups, la vaga de Kone i els resultats de les eleccions sindicals d'aquest mes. 
L'Eina digital 151 L'Eina digital 103
05/04/2019

En aquest número de l'Eina digital parlem de la victòria de CCOO a les eleccions sindicals a Le Porc Gourmet (Grupo Jorge), la falta de concreció del futur de les plantes de Nissan, les assemblees territorials amb motiu del Primer de Maig, l'horari del servei d'assessorament laboral individual, els acomiadaments de Nestlé, la vaga a Endesa, l'acte en defensa del sistema públic de pensions i el preacord a Codorníu, entre d'altres...
L'Eina digital 150 L'Eina digital 102
22/03/2019

En aquest número de l'Eina digital parlem del Primer de Maig, la concentració d'Alliance Healthcare, el tancament de Control y Montajes Industriales de Gavà, l'ERO de Codorniu, la reunió de la Coordinadora Ferroviària sobre la problemàtica de l'amiant, les jornades sobre la intervenció sindical per a la formació a l'empresa, les jornades d'igualtat a Girona i els resultats electorals del mes de març.
L'Eina digital 149 L'Eina digital 101
13/03/2019

En aquest número parlem de la vaga del 8 de Març, l'horari del servei d'assessorament laboral individual de CCOO de Catalunya, l'acord a Gallina Blanca, el Consell de Seccions Sindicals de CCOO d'Indústria i les aturades contra el tancament de CYMI, a més dels resultats electorals del mes de febrer. A més, també hem de lamentar la mort de l'històric sindicalista de la indústria química Julià Jiménez Trepat.
L'Eina digital 148 L'Eina digital 100
22/02/2019

En el número 100 de l'Eina digital parlem de la vaga laboral del 8 de Març, els conflictes de Gallina Blanca i l'Antigua lavandera, l'acord del tèxtil i la confecció, la jornada sobre comitès d'empresa europeus i la del sector de l'automoció. A més, també hi podràs trobar els bons resultats aconseguits en les eleccions sindicals.
L'Eina digital 147 L'Eina digital 99
01/02/2019

En aquest número parlem de la manifestació contra el tancament de Gallina Blanca, la vaga de Nestlé a Girona i les assemblees d'afiliats i afiliades a Seat i a Nissan. A més, també us informem sobre la constitució del Comitè de Dones d'Indústria del Vallès Oriental - Maresme - Osona, l'obertura d'una caixa de resistència per als companys acomiadats a SLM, les jornades d'assessorament tècnic per al col·lectiu de serveis de prevenció, així com també podeu seguir els últims resultats electorals.


L'Eina digital 146 L'Eina digital 98
18/01/2019

En aquest número parlem del conflicte del tèxtil, les mobilitzacions de les treballadores i els treballadors d'Endesa per un conveni digne, la lluita contra el pla de reestructuració a Abelló Linde i l'acord a Alliance Healthcare Espanya. També us informem del procés de negociació a Cacaolat i del tancament de la planta de Gallina Blanca a Sant Joan Despí. A més, també incorporem el semàfor laboral del sector carni i una valoració de la negociació col·lectiva del 2018, així com els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 145 L'Eina digital 97
21/12/2018

Aquest número és un monogràfic especial sobre l'última reunió del Consell de CCOO d'Indústria de Catalunya, en el qual fem balanç de l'activitat sindical de 2018 i us expliquem la remodelació dels òrgans de direcció de la federació per encarar l'ofensiva sindical i els reptes de 2019.
L'Eina digital 144 L'Eina digital 96
14/12/2018

En aquest número valorem el seguiment de la vaga a SLM i les darreres novetats al Grupo Jorge. També us informem del rebuig al tancament de Gallina Blanca, les mobilitzacions a Endesa i PGI Spain, l’acord de l’ERO d’Esteve Pharmaceuticals i la renovació de l’acord amb l’AEQT. A més, us expliquem l’acord signat amb Pronovias, el l’acte de debat sobre les pensions i les darreres sessions del pla de qualificació de joves sindicalistes, així com els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 143 L'Eina digital 95
23/11/2018

En aquest número us informem de les noves mobilitzacions al sector tèxtil i a Endesa, la constitució de les coordinadores dels polígons petroquímics de Tarragona i l'acord assolit a Capresa. També us expliquem les nostres reivindicacions al sector de l'automòbil i fem crònica de la jornada sobre compliance i l'Escola de Joves Sindicalistes, a més dels últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 142 L'Eina digital 94
12/11/2018

En aquest número us expliquem les últimes novetats de l’ofensiva sindical al sectors carni i textil, com la vaga a vall Companys i la concentració a València. També us informem de l’ERO presentat a Esteve Pharmaceuticals, l’acord a Lacoste, les mobilitzacions a Endesa i la situación del cava, i repassem les darreres accions a SLM i Alliance contra la repressió sindical. Això a més de la nota de condol per diversos companys que ens han deixat, el curs de comitès d'empresa europeus i l'acte d'homenatge a Ruiz Villalba, a més dels darrers resultats electorals destacats.
L'Eina digital 141 L'Eina digital 93
16/10/2018

En aquest número us avancem la concentració del textil que farem a València el 24 d’octubre i us informem de les noves mobilitzacions per la readmissió dels acomiadats per SLM i Alliance Healthcare. També us expliquem la situació de bloqueig del conveni del cava, l’acord a Mantenimiento de Infraestructuras Baleares, la renovació de la Secció Sindical Interempreses de Grifols i l’actualització del portal de transparencia d’indústria. Això a més de la crònica de la Festa del Treball Digne i els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 140 L'Eina digital 92
28/09/2018

En aquest número denunciem les males practiques al grup carni Vall Companys i us informem de les concentracions de Madrid, en defensa d’un conveni digne per a les càrnies, i de Barcelona, per la readmissió dels acomiadats d’SLM-T12. També us expliquem que seguim l’ofensiva al tèxtil, el nou bloc del pla de formació de joves sindicalistes i els últims resultats electorals. I us convidem a la Festa del Treball Digne!L'Eina digital 139 L'Eina digital 92
18/09/2018

En aquest número us expliquem l’acord laboral al Grupo Jorge i les seves implicacions i la concentració que farem per exigir a SLM la readmissió dels acomiadats. També us informem de l’ofensiva al sector tèxtil per un conveni digne, la signatura del conveni estatal del vidre i la ceràmica i que seguim treballant per la readmissió dels acomiadats a Alliance Healthcare. A més dels últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 138 L'Eina digital 90
25/07/2018

En aquest número fem balanç del seguiment de la vaga del sector tèxtil i us expliquem l'acord assolit al Grupo Jorge per laboralitzar els falsos autònoms, així com que la Inspecció de Treball considera que Servicarne és una falsa cooperativa. També us informem  dels acomiadaments a Alliance Healthcare, la vaga parcial de Tecnoclinic i sobre la situació del sector ferroviari. A més, dels preacords dels convenis del metall de Tarragona i del fred industrial, i la signatura del Conveni de metal·logràfiques, així com els últims resultats electorals destacats.


 
L'Eina digital 137 l'Eina digital 89
09/07/2018

En aquest número fem un resum balanç de la situación de la negociació col•lectiva als nostres sectors: us expliquem els acords assolits al metall de BCN i Girona, marroquineria i masses congelades; la signatura del conveni de la química; l’avenç en el metall de Tarragona i la situación de bloqueig al textil, les càrnies i l’agropecuari. També us informem de la jornada sobre cosificació, el curs sobre comités europeus, la compra de la majoria del Grup Codorníu i els darrers resultats electorals. I lamentem la pèrdua del company Carlitos.L'Eina digital 136 L'Eina digital 88
22/06/2018

En aquest número us informem dels diferents fronts que tenim oberts contra la precarietat a les càrnies. Us expliquem que el metall de Tarragona es mobilitza davant la patronal i que els sectors textil, de marroquinería i el cava anuncien mobilitzacions pel desbloqueig dels convenis; i us informem dels preacords dels convenis de la química i de majoristes de productes químics. També la jornada de drogodependències, l’acte de reconeixement a l’afiliació de Grifols i la nota de consol per la mort del company Antoni Camara.L'Eina digital 135 L'Eina digital 87
08/06/2018

En aquest número us informem que hem convocat vaga a el Grupo Jorge davant la intenció de l’empresa de trasladar l’activitat productiva fora de Catalunya. També us expliquem la mobilització del sector d’elevació, la feina de coordinació que estem fent amb les proveïdores de Seat, l’acord de pacte d’empresa de SLM, la vaga a Farggi Menorquina i la jornada d’acció europea a Alstom-Siemens. I per acabar, que seguim format els joves delegats i delegades d’Indústria i els últims resultats electorals destacats.L'Eina digital 134 L'Eina digital 86
25/05/2018

Aquest número és un especial sobre la jornada de mobilització del dia 22 de maig en defensa de la negociació col•lectiva, on fem la crónica de les diferents concentracions, el recull d’imatges i repassem l’estat de situación de la negociació dels principals convenis sectorials que tenim oberts. També us expliquem un nou revés a les falses cooperatives del sector carni i recollim els resultats electorals més destacats dels últims dies.L'Eina digital 133 L'Eina digital 85
11/05/2018

En aquest número us convoquem a la jornada de lluita del 22 de maig en defensa de la negociació col·lectiva; us informem de les assemblees sobre els convenis sectorials que estem negociant i de la campanya de denúncies a les càrnies, que comença a donar fruits. També fem balanç de les manifestacions de l’1 de Maig, ens sumem a la mobilització del 16 de maig contra les violències masclistes, valorem la sentencia que condemna Panrico per vulneració del dret de vaga i avancem la mobilització del sector d’elevació.
L'Eina digital 132 L'Eina digital 84
27/04/2018

En aquest número us convoquem a les manifestacions de l’1 de Maig; us expliquem que comencem a tensar els sectors del metall i que seguim a l’ofensica contra les falses cooperatives del sector carni; us informem de les aturades a Seat per l’accident mortal ocorregut, la concentració d’Endesa a Madrid, els actes amb motiu del 28 d’abril i la trobada sindical amb IGMetall, a més dels darrers resultats electotals destacats.


L'Eina digital 131 L'Eina digital 83
13/04/2018

En aquest número us expliquem que el sector de telefonia es planta davant l’incompliment dels acords i que preparem l’estratègia a les càrnies davant les males praxis empresarials per eludir la Inspecció de Treball; valorem positivament la readmissió del company acomiadat a Cobra i la cloenda de les jornades de mútues; us informem de la ratificació del preacord del Conveni de pastisseria de BCN, de la crida a la mobilització al textil i la reunió de proveÏdores de Seat, a més dels darrers resultats electorals. En aquest número també fem una nota de condol per la mort del company Juan José Fernández, el Rubio.L'Eina digital 130 L'Eina digital 82
23/03/2018

En aquest número us informem de la sol·licitud a l’INSS per al reconeixement de malaltia professional als extreballadors AGMA; valorem la sentencia del TSJC sobre permís acumulació lactancia; exigim garanties d’ocupació i viabilitat al Grup Freixenet i al grup NuPharm; reivindiquem la unió dels tramvies; expliquem la mobilització dels treballadors d’Endesa i lamentem la mort del company Josep M. Climent de Lear. 
L'Eina digital 129 L'Eina digital 81
14/03/2018

Aquest número és un especial sobre la vaga laboral del 8 de Març, on també us informem de la concentració a Lleida contra la precarietat al sector carni, les noves sessions del pla de qualificació dels joves d’Indústria, demanem a les administracions la defensa de la industria ferroviària catalana i us donem els resultats electorals destacats de febrer.L'Eina digital 128 L'Eina digital 80
23/02/2018

En aquest número us convoquem a la vaga laboral del 8 de Març i es expliquem per què #EnsPlantem. També us informem que la campanya sindical al sector carni comença a donar els seus fruits i que el sector d’elevació es mobilitza contra la precarietat i sinistralitat; us expliquem la situació de Nissan i les seves proveïdores, l’acord d’Alliance Healthcare i la mobilització dels treballadors de BIC Ibreria. Us resumim la jornada sindical LGTBI, la preparació de la negociació del conveni de marroquineria i el vocabulari “Dones i món del treball”.L'Eina digital 127 L'Eina digital 79
09/02/2018

En aquest número us expliquem com va anar l’assemblea de delegats i delegades de CCOO de Catalunya i l’ofensiva sindical que estem fent al sector carni i al sector de telefonia. També informem de l’obertura d’un procés de negociació a Alliance Healthcare, del posicionament de CCOO davant l’operació de compra de General Cable per Prysmian i de la visita de CCOO a Tecnacom. Per últim, expliquem la renovació de les taules salarials de diversos sectors i la signatura del Conveni de les indústries làcties, a més dels últims resultats electorals.

L'Eina digital 126 L'Eina digital 78
26/01/2018

En aquest número us convoquem a l’assemblea de CCOO de Catalunya del 7 de febrer; denunciem la situació de la plantilla de Contact Center d’Alliance i exigim a Nissan noves produccions; fem resum del Consell de Seccions Sindicals i valorem la bona acollida de les jornades de mútues; us expliquem que vam participar en la manifestació “Unim els tramvies”, que preparem les plataformes dels convenis del vidre i de masses congelades, i que ha arrencat la negociació dels convenis de la química i de majoristes de productes químics. També lamentem la mort d’un company que havia estat delegat a Alstom i us donem els darrers resultats electorals.


L'Eina digital 125 L'Eina digital 77
12/01/2018

En aquest número denunciem les amenaces de Bimbo als autònoms dependents; us informem de les noves contractacions a Seat, l’acord sobre fixos discontinus a Alstom Transporte i la signatura del Conveni de les indústries de l’oli de BCN, i us avancem la convocatoria del Consell de Seccions Sindicals. També us expliquem l’enquesta que estem fent sobre els convenis del metall, les assemblees de la química i les jornades i tallers que estem convocant sobre igualtat i salut laboral.


L'Eina digital 123 L'Eina digital 76
15/12/2017

En aquest número, valorem l'acord de reindustrialització de Valeo i l'acord del conveni d'Alstom Manteniment; us informem sobre el pla de qualificació dels joves sindicalistes, les jornades sobre la indústria i el sindicalisme a Europa i sobre el Pacte nacional sobre la indústria al Baix Llobregat, i la conferència intercentres de Nissan; També us expliquem que estem preparant la plataforma Conveni per a la indústria tèxtil i de la confecció, i els convenis sectorials que hem signat en les últimes setmanes, així com els darrers resultats electorals destacats.


L'Eina digital 122 L'Eina digital 75
24/11/2017

En aquest número us expliquem que el 2018 serà un any intens en NC i us informem de les assemblees per preparar els convenis del metall i de la indústria flequera, del preacord del conveni de fruites i verdures de BCN i la signatura del conveni d'escorxadors d'aus i conills. També fem la crònica de les conferències celebrades a Seat i Nssan i del comitè estatal de seccions sindicals; rebutgem l'ERO de Bros i us donem els darrers resultats electorals.


L'Eina digital 121 L'Eina digital 74
10/11/2017

En aquest número us informem de la vaga a Alstom Manteniment, l’acord assolit a Gear Solutions i les assemblees per preparar la negociació col•lectiva de 2018. També inclou les cròniques de les jornades sobre com combatre la violència de gènere, sobre comitès d’empresa europeus, sobre el sector carni i sobre el sector del camp a Catalunya.L'Eina digital 120 L'Eina digital 73
27/10/2017

En aquest número us informem de l’acord assolit al sector de les nuclears, la vaga convocada a Gear Solutions i a Alstom Manteniment, les coordinadores dels sectors ferroviari i d’elevació; així com les cròniques de la concentració del 17 d’octubre i de l’acte en memoria de Ruiz Villalba. També us expliquem el preacord sobre el conveni de pastes alimentàries i lamentem la mort del company Manuel Torres, delegat de Quality Espresso.


L'Eina digital 119 L'Eina digital 72
13/10/2017

En aquest número us expliquem els acords sobre l’ERO de Lacrem i el conveni dels escorxadors d’aus i conills, de la concentració de suport al company Jordi Celdrán i la resolució aprovada pel Consell de CCOO sobre la situació de Catalunya; us informem de l’inici de les assemblees sobre els criteris de negociació col·lectiva, de la signatura dels convenis de granges avícoles i de la indústria sucrera, de la JMTD i de la I Escola Sindical Apolo Giménez, a més dels darrers resultats electorals.L'Eina digital 118 L'Eina digital 71
29/09/2017

En aquest número us informem del servei d’assessorament sindical sobre l’1-O, de les assemblees per preparar la negociació col·lectiva 2018, de la concentració de suport al company J. Celdrán, de la constitució del consejo federal estatal i la signatura del conveni de perfumeria; us expliquem les mobilitzacions convocades a Lacrem, l’acord de CITELUM, les novetats a Nylstar i la situació de la negociació als escorxadors d’aus i conills; a més de les cròniques de la Diada del Treball Digne i l’acte de Roca.


L'Eina digital 117 L'Eina digital 68
14/07/2017

 • S¿IGNAT EL PACTE NACIONAL PER A LA INDÚSTRIA
  • CCOO d'Indústria destaquem la importància d'aquest pacte, que ens permetrà afrontar els reptes de futur de la revolució digital de la indústria
  • El VI Consell de Seccions Sindicals d'Indústria analitza diferents aspectes del Pacte nacional per a la indústria
 • NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA SECTORIAL 2017
  • Preacord en el Conveni de metal·logràfiques de Catalunya
  • S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni estatal del sector de majoristes de productes farmacèutics
  • CCOO, UGT i la patronal AEVECAR arriben a un principi d'acord sobre el Conveni estatal d'estacions de servei
  • Signat el Conveni de xocolates de Barcelona
 • CCOO exigim garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners
 • CCOO d'Indústria valorem positivament el conveni col·lectiu de Cacaolat
 • Resultats elecciona sindicals: Logisfashion, Grup Sima, Nopatra i Agro Bell-lloc
 • La seu de CCOO acull l'exposició "Seat 600, motor de llibertat"

L'Eina digital 116 L'Eina digital 66
09/06/2017

 • 14 juny: ¿Jornada de mobilització per la negociació col·lectiva, l'ocupació de qualitat i els drets socials
 • EN DEFENSA DE LES CONDICIONS DE TREBALL ALS NOSTRES SECTORS:
  • CCOO hem denunciat a la Inspecció de Treball les empreses càrnies que incompleixen la llei i no descartem ampliar la denúncia a més empreses
  • Els treballadors de les auxiliars de les nuclears faran vaga els dies 13 i 20 de juny
  • CCOO donem suport a les reivindicacions dels temporers de la campanya de la fruita
 • ACTUALITAT ALS SECTORS INDUSTRIALS:
  • CCOO valorem positivament l'acord assolit a Codorniu
  • Els treballadors i treballadores d'Iberpotash Sallent fan vaga davant la incertesa sobre el futur de la planta
  • CCOO d'Indústria lamentem l'accident laboral mortal ocorregut en una benzinera de Sant Sadurní d'Anoia
 • NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA SECTORIAL 2017
  • S'arriba a un principi d'acord sobre el Conveni de torrefactors de cafè de Catalunya per al període 2017-2019
 • JORNADES SOBRE SOSTENIBILITAT AMBIENTAL: CCOO d'Indústria donem eines als delegats i delegades per actuar sindicalment en matèria de medi ambient
 • ¿RESULTATS ELECCIONS SINDICALS: Amgen i Beutyge¿

L'Eina digital 115 Eina digital 22
29/05/2015

El III AENC prioritza l’ocupació de qualitat, que els salaris guanyin poder adquisitiu i que s’enforteixin els convenis col·lectius
L'Eina digital 114 Eina digital 21
15/05/2015

Vine a celebrar amb nosaltre 50 anys de lluita a la indústria
L'Eina digital 113 Eina digital 20
30/04/2015

Precarietat és explotació
L'Eina digital 112 Eina digital 19
17/04/2015

Bon seguiment de la vaga de les empreses subcontractades per Telefónica per exigir una millora de les condicions laborals
L'Eina digital 111 Eina digital 18
20/03/2015

Els treballadors i treballadores de Ros Roca Indox es manifesten a Tàrrega contra els acomiadaments
L'Eina digital 110 Eina digital 17
06/03/2015

II Consell de Seccions Sindicals de CCOO d’Indústria de Catalunya
L'Eina digital 109 Eina digital | Núm. 16
20/02/2015

Reconeixement a la lluita sindical de milers de treballadors i treballadores al llarg de la història a Nissan
L'Eina digital 108 Eina digital | Núm. 15
06/02/2015

Les llibertats sindicals, un dret per defensar
L'Eina digital 107 Eina digital | Núm. 14
23/01/2015

La indústria europea com a factor d’innovació i progrés
L'Eina digital 106 Eina digital | Núm. 13
19/12/2014

Assemblees intercomarcals de delegats i delegades de CCOO d’Indústria i d’Agroalimentària de Catalunya
L'Eina digital 105 Eina digital 12
04/12/2014

Comença la negociació del Conveni general de la indústria química
L'Eina digital 104 Eina digital número 11
07/11/2014

La negociació col·lectiva del sector de la moda a debat
L'Eina digital 103 Eina digital número 10
24/10/2014

CCOO d’Indústria emplacem les patronals del metall a avançar decididament en la mesa del conveni general del metall de Catalunya
L'Eina digital 102 Eina digital número 9
07/10/2014

La negociació col·lectiva, al centre de l’acció sindical de CCOO d’Indústria de Catalunya
L'Eina digital 101 Eina digital número 8
19/09/2014

Comença el període de màxima concentració d’eleccions sindicals
L'Eina digital 100 Eina digital | Número 2
13/04/2014

Constituïts tots els àmbits territorials de CCOO d'Indústria de Catalunya
L'Eina digital 99 L'Eina Digital |número 99


Comença el compte enrere per al congrés de fusió de les federacions d'Indústria i Fiteqa de CCOO de Catalunya
L'Eina digital 98 L'Eina Digital |número 98


Indústria i Fiteqa escullen les delegacions de Catalunya que participaran en els congressos estatals de dissolució i fusió
L'Eina digital 97 L'Eina Digital |número 97


Assemblea congressual de Catalunya d'Indústria
L'Eina digital 96 L'Eina Digital |número 96


Indústria i Fiteqa preparen les respectives assemblees nacionals, un cop tancada la segona fase congressual

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.