Actualitat

CCOO organitza una assemblea a Igualada sobre la reforma del sistema públic de pensions

Els sindicats majoritaris (CCOO i UGT), les principals patronals (CEOE i CEPYME) i el Govern central van arribar durant el mes de juliol a un important acord per assegurar el futur del sistema públic de pensions. Es tracta d'un acord important que genera certeses sobre la sostenibilitat i el reforçament de les pensions públiques al nostre país. Deroga la reforma de pensions del PP de l'any 2013 i elimina el factor de sostenibilitat, que significava una reducció directa de les pensions. Assegura la revalorització de les pensions amb l'IPC, i destinarà anualment un 2 % del PIB a pensions mitjançant els pressupostos generals de l'Estat, garantint d'aquesta manera una part del finançament addicional que necessitarà el sistema.

més informació »


CCOO i USLA reforcen l'activitat cultural de temàtica social a Sant Feliu de Llobregat

La Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA) de l'Ateneu Santfeliuenc i CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès – Anoia - Garraf van signar un conveni de col·laboració l'any 2018, per desenvolupar activitats culturals relacionades amb el moviment obrer i organitzar conjuntament activitats, com exposicions, presentació de llibres, debats i d'altres accions Aquest mes de setembre de 2021, l'Ateneu Santfeliuenc (carrer Vidal i Ribas, 23-25, de Sant Feliu de Llobregat) acull noves activitats culturals fruit del treball conjunt de les dues entitats:

més informació »


CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf i UniDiversia signen un conveni per formar persones vulnerables

L'associació UniDiversia i CCOO Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf han signat avui un conveni per col·laborar en el desenvolupament d'accions formatives destinades a col·lectius de persones amb alt grau de vulnerabilitat. Aquest conveni té com a objectiu establir les bases per a la col·laboració en l'organització d'activitats educatives destinades a col·lectius com el de persones migrants, facilitar la seva integració i lluitar per la igualtat d'oportunitats a través de l'aprenentatge de llengües i de l'alfabetització digital.

més informació »


CCOO organitza una assemblea a Cornellà sobre la reforma del sistema públic de pensions

A començaments de juliol, els sindicats majoritaris (CCOO i UGT), les principals patronals (CEOE i CEPYME) i el Govern central van arribar a un important acord per assegurar el futur del sistema públic de pensions. Es tracta d'un acord important que genera certeses sobre la suficiència, la sostenibilitat i el reforçament de les pensions públiques al nostre país. Recull la derogació de la reforma de pensions del PP de l'any 2013 i aniquila el factor de sostenibilitat, que significava una reducció directa de les pensions. Assegura la revalorització de les pensions amb l'IPC, i destinarà anualment un 2 % del PIB a pensions mitjançant els pressupostos generals de l'Estat, garantint d'aquesta manera una part del finançament addicional que necessitarà el sistema.

més informació »


CCOO obté la totalitat de la representació sindical a l'empresa AVITRANS URGENTE

El passat 5 de juliol, una gran concentració de prop de 60 sindicalistes va deixar clara la determinació de CCOO i de les treballadores i dels treballadors d'AVITRANS URGENTE, SL, de dur a terme les primeres eleccions sindicals en el centre de treball del Prat de Llobregat per dotar-se de la corresponent representació de la plantilla. Fruit de l'èxit de les mobilitzacions es va arribar a un acord en relació als candidats acomiadats. També incorporava el compromís d'un canvi d'actitud per part de la direcció AVITRANS URGENTE, i que aquesta no impediria la celebració de les eleccions sindicals promogudes per CCOO

més informació »


SEGONA JORNADA DE VAGA CONTRA ELS ACOMIADAMENTS ANUNCIATS PER GENERAL CABLE

Demà dimarts, 20 de juliol, els treballadors i les treballadores de la planta de General Cable d'Abrera, del Grup Prysmian, tornaran a fer una jornada de 24 hores de vaga com a resposta als acomiadaments anunciats per l'empresa. CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf dona suport a la convocatòria i exigeix a la direcció de la multinacional que faci marxa enrere en la seva decisió. General Cable ha decidit externalitzar les activitats del magatzem de producte acabat de la planta d'Abrera a l'empresa Grup CTC i ha anunciat l'acomiadament de les 7 persones que treballen en aquest magatzem.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.