Carnet de CCOO de Catalunya

Descarrega-te'l al mòbil. És gratis!e-Carnet

Vols saber-ho tot sobre l'e-carnet de CCOO de Catalunya?

Què és?

Qui el pot instal·lar?

Descàrrega

Què és?

El carnet de sempre adaptat als nous temps.

CCOO de Catalunya fa un pas endavant i adapta el seu carnet a les noves tecnologies per identificar els afiliats i les afiliades. A més, obre la possibilitat que altres col·lectius relacionats amb el sindicat també tinguin la seva acreditació i la portin de la manera més fàcil possible: integrada en una aplicació gratuïta del seu telèfon mòbil.


Qui el pot instal·lar?

Hi ha diversos col·lectius que poden utilitzar l'e-Carnet.

Afiliats

Afiliats

Els afiliats i afiliades poden utilitzar el carnet per accedir a nombrosos descomptes i per fer valer els seus drets en la resta de serveis que s'ofereixen.

Delegats

Delegats

Els representants de CCOO necessitaran el carnet per accedir a les assemblees o per acreditar-se davant dels treballadors.

Alumnes

Alumnes

Els alumnes de la Fundació Paco Puerto de CCOO de Catalunya poden acreditar-se com a tals en els examens, proves de nivell, etc.

gtj

Usuaris del GTJ

Els usuaris del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya podran identificar-se i rebre les notificacions relatives als seus expedients al mòbil.

DemoAndroid | iOSDescàrrega

Pots descarregar-te l'aplicació de CCOO de Catalunya des de la botiga que et correspongui segons el sistema operatiu del teu mòbil.
Suport tècnic

Si tens algun problema tècnic relacionat amb el carnet posa't en contacte amb nosaltres

Telèfon  93 481 27 26
Sobre  app@ccoo.cat


Preguntes freqüents


L'App es pot instal·lar a tants dispositius com es vulgui. Fins ara, el Carnet només es podia tenir en un d'ells però en les darreres versions això ha canviat i també es podrà tenir en múltiples dispositius
L'App està disponible per a les plataformes iOS (des de la versió 8) i Android (des de la versió 4)
A més de la possibilitat d'identificar-te com a afiliat, delegat, usuari del Gabinet jurídic o alumne de la Fundació Paco Puerto, la instal•lació del Carnet dins l’App permet que la informació es mostri de manera personalitzada. Això suposa que veuràs les notícies del teu sector productiu, les del teu territori i les de la teva empresa de manera predeterminada, així com el teu conveni col•lectiu. D'altra banda podràs rebre missatges i notificacions d'informació del teu interès o personalitzades, com ara informacions sectorials rellevants, ofertes per a l'afiliació, avisos de la publicació del teu conveni, seguiment d'expedients jurídics al teu nom, etc.
L’App és pública i la pot instal·lar qualsevol persona, sent perfectament funcional. En cas de que no s'instal•li el Carnet, l’App funciona en modalitat anònima. En aquest cas les informacions es mostren sense personalitzar i no podràs rebre missatges ni notificacions personalitzats. En canvi, si ets afiliat, delegat, usuari del Gabinet jurídic, o alumne de la Fundació Paco Puerto, pots instal•lar-te el Carnet i amb ell una credencial per a cadascún dels 4 rols que acabem d'indicar i gaudir de les possibilitats de personalització dels continguts i recepció de missatges i notificacions.
Per descarregar l’App de les botigues d'aplicacions cal estar registrat amb una adreça d'e-mail o un telèfon mòbil. No obstant, si l'adreça que utilitzes per descarregar Apps no és teva pots contactar amb nosaltres per telèfon al 934 812 726 (en horari d'oficina) i et facilitarem una adreça web des d’on podràs descarregar el Carnet.
Per obtenir el Carnet cal que el sol·licitis indicant l'adreça d'e-mail en la que reps habitualment les informacions del sindicat. No obstant, és possible que no tinguem registrada la teva adreça o que en tinguem una altra. En cas d'incidència segueix les instruccions que s'indiquen al correu que rebràs en resposta a la teva petició.
Comprova que has fet la sol·licitud indicant correctament la teva adreça d'e-mail i verifica la carpeta d’SPAM del teu programa de correu. Si no ho resols així, trucar per telèfon al 934 812 726 (en horari d'oficina).