f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

Anglès


Poden accedir a aquests estudis totes les persones que tenen més de 18 anys o bé els compleixen durant l'any natural en què inicien la formació.

Oferim cursos de nivell 1, 2 i 3.


Nivell 1
Curs anual de 3 hores setmanals i un total de 105 hores. Correspon al nivell A1 del marc europeu comú de referència per a les llengües (elementary).

Nivell 2
Curs anual de 4 hores setmanals i un total de 140 hores. Correspon al nivell A2.1 del marc europeu comú de referència per a les llengües (pre-intermediate).

Nivell 3
Curs anual de 4 hores setmanals i un total de 140 hores. Correspon al nivell A2.2 del marc europeu comú de referència per a les llengües (pre-intermediate).

La matrícula és gratuïta perquè som un centre públic, però s'ha d'abonar una quantitat en concepte de material.

Més informació sobre aquests estudis a la guia informativa de l'ensenyament i al web Tria educativa del Departament d'Educació.

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.