f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

Curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà (CAM)


Va dirigit a persones que no posseeixen el títol de GESO o equivalent acadèmic i que compleixin 17 anys, com a mínim, l’any que es matriculen.

Aquests estudis permeten a les persones que el superen l'accés directe als cicles de grau mitjà de formació professional.

Aquest curs té un preu públic de 190 € establert pel Departament d'Educació, però hi ha uns supòsits d'exempcions i bonificacions. També hi ha l'opció de sol·licitar una beca del Ministeri d'Educació.

Al nostre centre cada estudiant compta amb un tutor que, des del principi, l'acompanya, l'aconsella i l'orienta sobre tots els aspectes de la seva formació.


Més informació sobre aquests estudis a la guia informativa de l'ensenyament i al web Estudiar a Catalunya del Departament d'Educació.</h2">

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.