f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

Castellà


Poden accedir a aquests estudis totes les persones que tenen més de 18 anys o bé els compleixen durant l'any natural en què inicien la formació. Quan hi ha un motiu justificat, també hi poden accedir les persones que tenen més de 16 anys i les que els compleixen durant l'any natural en què inicien la formació.

Oferim cursos de nivell 1, 2 i 3.

Nivell 1
Curs anual de 3 hores setmanals i un total de 105 hores. Correspon al nivell A1 del marc europeu comú de referència per a les llengües.

Nivell 2
Curs anual de 4 hores setmanals i un toral de 140 hores. Correspon al nivell A2 del marc europeu comú de referència per a les llengües.

El certificat emès és vàlid per a l'obtenció de la nacionalitat espanyola.

Nivell 3
Curs anual de 4 hores setmanals i un total de 140 hores, amb classes de dues hores dos dies a la setmana. Correspon al nivell B1 del marc europeu comú de referència per a les llengües.

El certificat emès és vàlid per a l'obtenció de la nacionalitat espanyola.

 

La matrícula és gratuïta perquè som un centre públic, però s'ha d'abonar una quantitat en concepte de material.

 

Més informació sobre aquests estudis a la guia informativa de l'ensenyament i al web Tria educativa del Departament d'Educació. 

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.