f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

Qualitat i millora contínuaEl CFA Manuel Sacristán ha implementat un sistema de gestió basat en la qualitat i millora contínua, prenent com a referència la norma internacional de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001.

A continuació es detallen la política de qualitat i la missió, la visió i el valors. En la documentació del centre, especialment en el Projecte educatiu i en les Normes d'organització i funcionament, es pot ampliar aquesta informació.
Política de qualitat

La política de qualitat del centre està orientada a satisfer les expectatives i les necessitats dels usuaris interns i externs, d’acord amb la missió, la visió i els valors del centre: alumnat, equip humà, altres institucions i, en general, de la societat.

Per tal d’assegurar aquesta política, l’equip directiu del centre es compromet, amb els mitjans que estiguin al seu abast, a:

 • Vetllar per la millora contínua d’aquest sistema de gestió.
 • Acomplir la normativa i els reglaments vigents aplicables.
 • Implicar l’equip humà del centre en el desenvolupament d’aquest sistema de gestió.

L’abast del sistema de gestió de qualitat correspon als següents ensenyaments:

 • Formació bàsica (GESO i CAM).
 • Cursos de preparació per a proves d’accés.
 • Cursos de llengües i informàtica.

Torna a dalt


Missió, visió i valors


Missió

Som un centre de formació de persones adultes públic que té per objectiu completar la formació inicial i bàsica de les persones, i també oferir-los l’adquisició de les noves competències per a la societat de la informació.
Especialment ens adrecem a aquelles persones que desitgen millorar les seves expectatives professionals.
Un eix important de la nostra tasca és la informació i l’orientació acadèmica i professional, tant a l’alumnat del centre com a persones externes que es dirigeixen a nosaltres cercant ajuda per definir un itinerari formatiu o per obtenir l’acreditació o el reconeixement de les seves competències professionals. Aquesta tasca es veu complementada amb l’acció tutorial quotidiana a les nostres aules.
El centre està compromès amb l’objectiu de potenciar i fomentar la responsabilitat i l’autonomia dels alumnes per fer-los protagonistes del seu procés educatiu.

Visió

Volem ser un centre de referència en l’ensenyament de persones adultes a la ciutat de Barcelona, que ofereixi les oportunitats necessàries per al desenvolupament de la formació contínua, garanteixi l’adquisició de competències bàsiques i faciliti la inserció social i laboral del nostre alumnat en el món actual.
Aspirem a tenir una gestió eficaç i transparent que impulsi el desenvolupament educatiu de la comunitat educativa i mantingui els contactes i l’obertura cap a l’entorn social que l’envolta.
Pretenem ser un centre actiu i amb visió de futur que incorpori les necessitats canviants de l’entorn socioeconòmic i les transformi en una oferta educativa adequada.
Finalment desitgem aconseguir la implicació de tots els membres del centre en la millora contínua i en la satisfacció de les necessitats educatives de les persones adultes.

Valors

 1. Identificació amb la societat catalana: aconseguir la identificació amb la nostra societat a través del treball de la llengua, de l'entorn, de la realitat socioeconòmica i de la cultura en general.
 2. Responsabilitat i constància en el treball: ser responsable i constant en el procés d'aprenentatge, tant per part del professorat com de l'alumnat.
 3. Participació i col·laboració: fer una gestió que faciliti la participació de tots els seus membres i el respecte emocional i intel·lectual de tota la comunitat.
 4. Receptivitat, capacitat crítica i actitud oberta al canvi: ser receptiu i crític per afrontar els canvis dins d'una societat plural.
 5. Assumpció dels drets humans: aconseguir integrar els drets humans fonamentals en la pràctica diària.
 6. Integració de l'aprenentatge continuat al llarg de la vida: treballar la necessitat de la formació continuada al llarg de la vida.

Torna a dalt

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.