f Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults

Qui som


El CFA Manuel Sacristán és un centre públic de formació de persones adultes, creat el 1991 a partir d'un conveni de col·laboració entre el sindicat CCOO i la Generalitat de Catalunya.

Treballem per garantir el dret de les persones a l'educació al llarg de la vida i per oferir una formació de qualitat. Amb aquest últim objectiu, ens hem incorporat a la xarxa de centres del Projecte de Qualitat i Millora Contínua, que apliquen un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma internacional ISO 9001.

Estem oberts en horari de matí, tarda i vespre per adaptar-nos a les necessitats i la disponibilitat horària de les persones. 

La informació i l'orientació de l'alumnat és una prioritat en el centre. Tots els estudiants compten amb un tutor que, des del principi, els acompanya, aconsella i orienta sobre tots els aspectes de la seva formació.

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.