f Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua


Si parles català normalment i vols ajudar una altra persona a agafar fluïdesa en aquesta llengua, fes-te voluntari/ària!
Si vols practicar el català i parlar-lo amb desimboltura, fes-te aprenent/a!
 
Només cal que tingueu 10 hores lliures per parlar en català (1 per setmana). Els temes de conversa, els llocs, els dies i les hores per parlar, els podeu triar lliurement. El Servei Lingüístic posarà en contacte les diferents parelles i en farà el seguiment.
 
Aquesta campanya, a la qual CCOO de Catalunya està adherida des del 2003, és impulsada per la Generalitat de Catalunya i els seus objectius són l'aprenentatge del català, la integració de les persones nouvingudes i la creació de parelles lingüístiques que comparteixin unes hores de conversa en català. Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en català, vol incidir en els hàbits dels catalanoparlants i consolidar la idea que el català és i ha de ser llengua comuna i d'acollida.
 
Si us interessa, només cal que ho comenteu al vostre professor o tutor. Més informació en aquest enllaç.
 

30/09/2019

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.