f Voluntariat per a la llengua (VxL)

Voluntariat per a la llengua (VxL)


El nostre centre, en col·laboració amb els Servei Lingüístic de CCOO, participa en el programa Voluntariat per la Llengua (VxL).

Es tracta d'una iniciativa per practicar la llengua catalana a través de la conversa. Funciona amb parelles lingüístiques, formades per un voluntari que parla català fluidament i per un aprenent que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Enguany s'ofereix la possibilitat de participar-hi de manera presencial o telemàtica. Un cop constituïdes les parelles, la idea és que conversin entre 10 i 30 vegades al llarg del curs, amb una durada aproximada d'una hora per sessió. El CPNL ofereix a les parelles materials perquè tinguin temes i eines per a la conversa, i assessorament en tot el que necessitin.

A més, participar en aquest programa té incentius: descomptes, invitacions, obsequis, etc.

Si sou alumnat del nostre centre i us interessa participar-hi, poseu-vos en contacte amb el vostre professor o professora.


08/10/2021

Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán - www.ccoo.cat/escolaadults" | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.