Mobilització 14 d'abril


MOBILITZACIÓ, EL 14 D'ABRIL

CONCENTRACIÓ D'EMPLEADES I EMPLEATS PÚBLICS EN DEFENSA DELS LLOCS DE TREBALL

No als acomiadaments en el sector públic


Foto El Govern de la Generalitat i altres administracions han començat una campanya de retallades dels serveis públics, amb la intenció de degradar el seu funcionament i així justificar-ne la privatització.
La Generalitat esta portant a terme un seguit de mesures de reducció de les plantilles que comportarà un considerable nombre d’acomiadaments. De moment això està afectant al personal interí, tant laboral com funcionari, en l'extinció de contractes o nomenaments o en la no-renovació. No cobrir  les places vacants o  les baixes també està tenint efectes desastrosos en les borses de treball. El següent pas, l’acomiadament de personal fix, ja ha començat a les empreses públiques de la Generalitat i s’estendrà aviat a la resta de la Generalitat, només cal llegir les declaracions irresponsables i mancades del més mínim rigor de diversos membres del Govern.
Els responsables de la funció pública diuen, sense cap mena de “pudor”, que sobren entre 15.000 i 20.000 llocs de treball, i de moment els acomiadaments s’estan fent indiscriminadament i sense cap mena de justificació.
Això comporta una sobrecàrrega de feina sobre la resta de personal i el deteriorament, fins i tot el tancament, de serveis d’atenció directa. Aquesta escalada de desprestigi i de retrocés de drets laborals i de ciutadania es pretén justificar pels problemes pressupostaris, però té com a únic objectiu, declarat públicament, desviar cabals públics a mans privades.
Aquesta situació es manté somorta a la resta de les administracions públiques de Catalunya a l’espera de les properes eleccions municipals. La situació de les hisendes locals, la manca de noves fonts de finançament sense recórrer a l'apujada d’impostos i la nul·la col·laboració dels governs central i de la Generalitat, fan témer que acabin sent els treballadors i treballadores i, en definitiva, el servei públic els que paguin la “seva” crisi. En aquests moments ja està servint com a justificació de l’incompliment d’acords signats.
Per això, hem de fer front a aquesta agressió. No podem permetre aquest abús.
MOBILITZA'T EL 14 D'ABRIL, OMPLIM LA PLAÇA SANT JAUME!


ENGANTXINA FSC

ENGANTXINA.pdfcartell unitari concentració 14 d'abril

cartell concentraciý 14 abril.pdf
Video retallades

http://www.youtube.com/culturaccoo#p/u/12/uC5f1v7lRco
01/04/2011

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.