Manual d'intervenció operativa policial en aplicació de la Llei orgànica 4/2015, de protecció de la seguretat ciutadana

Manual d'aplicació policial


Foto La reforma del Codi penal i la mateixa llei de seguretat ciutadana introdueixen modificacions importants. El que hauria de ser un text clarificador de les conductes tipificades de vegades es converteix en un text ambigu, sobretot per a aquells que comencen al món policial. La multitud de conceptes que aglutinen ambdues normes dificulten encara més la interpretació, i tant la doctrina com la jurisprudència ens poden ajudar a resoldre'ls.

Aquest manual policial pretén ser una ajuda per a tots els agents de policia, independentment del cos policial on es trobin. Per fer-ho, s'han incorporat exemples jurídics que s'han anat afegint en el dia a dia dels tribunals i que ens podran ser de gran ajuda per a aquelles actuacions policials que, encara que s'apliqui el text literal del Codi penal o de la Llei de seguretat ciutadana, no quedin del tot resolts.

Manual d'intervenció operativa policial en aplicació de la Llei de protecció de la seguretat ciutadana (en català)
Manual de intervención operativa policial en aplicación de la Ley de Protección de la Seguridad Ciudadana (en castellà)
02/07/2016

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.