Fitxa sindical núm. 3 de desembre de 2018

Implicacions laborals de la nova llei de Protecció de dades personals i Garantia dels drets digitals


FotoAquesta llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre, i que va entrar en vigor el passat dia 7, modifica l?estatu dels treballdors amb la incorporació del nou article 20 bis, i l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic amb la nova lletra j) bis de l'article 14.

Són només 5 articles (del 88 al 91) que obren la porta a la negociació col·lectiva i a la participació de la representació legal de les persones treballadores en la delimitació i regulació del control de les empreses en l'ús del dispositius digital, i la garantia del dret a la intimitat de les persones treballadores.

Per consultar la fitxa sencera  veure arxiu
12/12/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.