Fitxa sindical número 7 (maig del 2019)

El registre de la jornada


Foto Dins de les mesures de lluita contra la precarietat laboral hi ha el registre de la jornada laboral de les persones treballadores.
L'article 34.9 de l'ET, que va entrar en vigor el passat 12 de maig, recull aquesta obligació empresarial d'acord amb allò establert al RD 8/2019, de 8 de març, aprovat pel Govern de l'Estat.
En aquesta fitxa sindical, trobaràs la seva regulació i els aspectes per tenir en compte de cara a la seva exigència als centres de treball, així com l'acció sindical que han de dur les persones delegades per la seva total aplicació.

FITXA 7.pdf
28/05/2019

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.