CCOO de les Comarques Gironines

Apunts sobre gramàtica i ortografia


Reciclem-nos! »

Tot sobre les eleccions sindicals


Amb tu tenim la força! »

Signat el Conveni del metall de Girona per als anys 2021-2022

CCOO d'Indústria fem una valoració positiva del text signat, ja que incorpora les principals reivindicacions plantejades per la part social i garanteix el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector.

més informació »


L'Audiència Nacional dona la raó a la demanada impulsada per CCOO contra Nestlé España

La Sala Social de l'Audiència Nacional dona la raó a CCOO i obliga l'empresa a complir a abonar al seu personal, amb caràcter retroactiu, la prima de fins a 500 € per l'esforç realitzat per les plantilles durant la pandèmia. La sentència també imposa una sanció a l'empresa.

més informació »


CCOO signa un acord de mesures de protecció integral davant la violència de gènere amb Louis Vuitton

Aquest acord es concreta en un protocol que posa de manifest el compromís existent a Louis Vuitton per a l'erradicació de les violències de gènere, tant en l'àmbit laboral com en el privat. En aquest sentit, s'han aprovat un seguit de mesures de suport a qualsevol persona que es pugui trobar en aquesta situació.

més informació »


Nous materials del Servei Lingüístic

Des del Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya hem elaborat tres materials nous per impulsar i consolidar l'ús de la llengua catalana a la nostra organització i, per extensió, a tota la societat.

més informació »


Nou recull de receptes de cuina

Des del Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya hem elaborat un recull en format electrònic de receptes de la 18a Mostra de Cuines Obreres de Barcelona i de la 2a, 3a i 4a Jornada de Cuina Multicultural de Girona.

més informació »


Dos sindicalistes de CCOO de Catalunya reben la Medalla President Macià 2020 al mèrit al Treball

Dos sindicalistes de CCOO de Catalunya han estat reconeguts amb la medalla President Francesc Macià 2020 al mèrit al Treball, que atorga la Conselleria de treball, afers socials i famílies, a proposta del sindicat. Concretament són Alfonsa Santisteban i Jordi Presas, que rebran la distinció el proper 11 de desembre, en una cerimònia telemàtica.

més informació »


Concentració per una educació segura

Al 74% de les aules no es pot mantenir la distància de seguretat per la COVID

més informació »


Confinament, treball domèstic i drets de conciliació

La crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID-19 ens situa en la dualitat d'encarar situacions que no havíem viscut mai, al mateix temps que veiem com determinats patrons es reprodueixen tossudament en el mateix sentit que en crisis anteriors. Només cal que analitzem quin és l'impacte de gènere de les mesures de contenció i de les conseqüències econòmiques, laborals i socials d'aquesta crisi.

més informació »


Preacord a Optima Facility a Girona que recull el compromís de no acomiadar per absències justificades

Aquest preacord recull el compromís de l'empresa de no acomiadar cap persona utilitzant l'art. 52.d de l'ET que possibilita l'acomiadament per absències justificades a la feina.

més informació »


Concentració de suport a la professora discriminada després de ser mare

Una delegada de la Federació d'Educació de CCOO ha denunciat al Departament d'Educació per considerar que s'han vulnerat els seus drets d'accés a la funció pública per ocupar una vacant en un centre educatiu de Girona.

més informació »


CCOO de Girona acollim l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

Comissions Obreres de Girona acollirà a la seva seu (c/ Miquel blay, 1. 5ena planta) l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" que es va elaborar en el marc de la commemoració de l'Any Fabra. La mostra es podrà visitar del 9 al 23 de setembre en horari de 14 a 18h. El proper dimarts 17 de setembre es farà un petit esmorzar-inauguració de l'exposició a les 10.00h

més informació »


CCOO convoca les treballadores del comerç de Figueres a concentrar-se davant l'ajuntament per mostrar el desacord a la declaració de tot el municipi com a zona turística

Demà dijous, 4 d'abril, a les 17.30 hores.

més informació »


Nova edició de la Jornada de Cuina Multicultural a Girona

Des del Servei Lingüístic de CCOO de les Comarques Gironines, amb la col·laboració de Càritas Girona, es porta a terme la 4a Jornada de Cuina Multicultural.

més informació »


CCOO valora molt positivament el preacord al que s'ha arribat pel conveni d'empresa a Nestlé

El preacord garanteix l'increment del 3% del salari per als 2019, 2020, 2021 i 2022, una fita que millora en matèria salarial allò establert en el Acord per l'Ocupació i la Negociació Col·lectiva (AENC) per a aquest any.

més informació »


Taller de redacció de convocatòries per WhatsApp i per correu electrònic

Girona, 28 de novembre del 2018 De 10 h a 14 h / Edifici MIFAS (rambla de Xavier Cugat, 43, baixos)

més informació »


Any Pompeu Fabra 2018

Acte de commemoració a Girona

més informació »


L'oficina del CITE a Girona: assessorament gratuït en temes d'estrangeria

Un any més, l'oficina del CITE de CCOO de Catalunya a Girona ha rebut el suport de la Diputació de Girona. Aquest suport garanteix la continuïtat de l'oficina del CITE a Girona des d'on es dona assessorament gratuït en matèria d'estrangeria. A més, des de l'oficina del CITE també es fan assemblees informatives sobre drets i deures laborals i sobre el marc jurídic d'estrangeria adreçades a treballadors i treballadores estrangers i actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.

més informació »


IMPORTANT SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL SOBRE L'APLICACIÓ DE REQUISITS PER A L'OBTENCIÓ DEL SUBSIDI PER A MAJORS DE 55 ANYS.

Les rendes de cònjuge i fills ja no computen

més informació »


CCOO AUGMENTA LA MAJORIA SINDICAL A BON PREU

Un cop finalitzats tots els processos a la província, aconseguim 25 dels 34 delegats en joc!

més informació »


Mor el sindicalista de CCOO Manuel García Murillo, referent del sector del comerç i l'hostaleria

Sindicalista històric i treballador de Casinos de Catalunya, va tenir diferents responsabilitats al sindicat i va ser durant tres mandats secretari general de la Federació de Comerç i Hostaleria. Murillo ha deixat una empremta inesborrable a la nostra organització.

més informació »


Inspecció de Treball obliga l'empresa Eurest a transformar 17 contractes en fixos discontinus

Dins la campanya contra la precaritat al sector de Col·lectivitats

més informació »


Reciclem-nos! Apunts sobre gramàtica i ortografia

Píndoles de català

més informació »


Dossier d'acció sindical. Del manual de ‘Papers sindicals'

El Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya ha elaborat un dossier d'acció sindical amb l'objectiu de promoure l'ús del català en el món laboral a través de la tasca que es fa en l'àmbit de l'acció sindical.

més informació »


Nou vocabulari en català: “Dones i món del treball”

Esperem que aquest vocabulari sigui útil a totes aquelles persones que desenvolupen tasques sindicals, especialment els delegats i delegades, a l'hora d'emprar els termes del vocabulari amb precisió.

més informació »


VÍDEOS DE LA TROBADA DE L'ACTIU SINDICAL DE LES COMARQUES GIRONINES

Amb un gran èxit d'assistència

més informació »


Material per a les Eleccions Sindicals

En diversos idiomes per a les i els treballadors nouvinguts

més informació »


CCOO GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A L'AJUNTAMENT DE GIRONA

CCOO ha obtingut majoria absoluta, amb 16 dels 24 delegats i delegades que s'han escollit, en les eleccions sindicals que es van celebrar a l'Ajuntament de Girona el passat 22 de març. El CSIF en va obtenir 5, i els altres 3 van ser per a UGT.

més informació »


Més notícies »CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.