Motius per afiliar-te a CCOO

Afilia’t a CCOO

Ja som molts els treballadors i les treballadores de Catalunya i d'Espanya afiliats a CCOO, però encara ens faltes tu.

Ens afiliem a CCOO perquè sabem que junts som més forts i perquè volem un sindicat nostre, independent de qualsevol poder econòmic o polític. CCOO és la primera força sindical perquè només ens pertany a nosaltres.

CCOO és la nostra garantia, la protecció que tenim perquè la direcció de l'empresa no ens imposi els seus interessos i decisions. Per fer complir i millorar els nostres drets recollits als convenis col·lectius, les lleis i els acords socials.

CCOO és la nostra força. Amb cada nova persona que s'afilia a CCOO som més i tenim més força per negociar millors salaris i condicions de treball a través dels convenis col·lectius.

CCOO és el nostre suport. Davant dels problemes laborals, estar junts ens permet comptar amb el millor assessorament laboral i legal com a afiliades i afiliats. Estar afiliats a CCOO ens ajuda a accedir a la formació professional, per poder trobar o millorar la nostra feina.

CCOO és la nostra protecció també fora de l'empresa, perquè com que és el sindicat més important del país, és també la millor garantia per mantenir i millorar la protecció social: les pensions, la protecció per atur, els drets de les persones amb dependències, els serveis públics, el transport, les infraestructures...

CCOO està al nostre servei, i ens permet comptar amb importants avantatges com el Gabinet Tècnic Jurídic i els descomptes en assegurances i en gran quantitat de serveis.

Tu hi guanyes, tots hi guanyem!

Afilia’t a CCOO »


L'afiliació a CCOO ens dóna dret a:


Assessorament sindical
Tot allò que necessitem saber sobre el nostre conveni, salari, liquidació, contracte, horari...

Gabinet Tècnic Jurídic 
Quan necessitem l'assistència d'un advocat o advocada o d'un economista, el nostre Gabinet compta amb més de 50 professionals especialitzats i de gran prestigi.

Formació i orientació professional
A CCOO podem obtenir formació gratuïta i d’alta qualitat accedint a una àmplia oferta de cursos, a tot Catalunya. També disposem d'assessorament per a la cerca de feina.

Assessorament per a persones immigrades i per treballar a Europa.
Aprofitant els més de 25 anys d'experiència en mobilitat de treballadors i treballadores, el nostre Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) ha ampliat el servei d'assessorament, adreçat als nouvinguts, amb un nou servei d'orientació i assessorament per a aquelles persones que volen anar a treballar a Europa, perquè ho facin en les millors condicions.

Assegurances
A partir d'un any d'afiliació, a CCOO tenim dret a una pòlissa gratuïta de 9.000 € en cas de mort per accident. Així mateix disposem de condicions especials per contractar tot tipus d'assegurances a ATLANTIS, l'asseguradora social més important d'Europa. També comptem amb un pla associat de pensions.

Descomptes
Com que som més de 150.000 persones afiliades, establim contractes de col·laboració amb empreses, professionals i comerços que ens permeten tenir importants descomptes en serveis tan diversos com el dentista, els espectacles, la roba o un cotxe.

Som molt a prop teu!

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.