Negociació col·lectiva

CCOO d'Indústria convoca les delegades i delegats de les càrnies per analitzar la situació d'estancament de les negociacions i plantejar iniciatives per assolir un conveni digne al sector

CCOO d'Indústria convoca les delegades i delegats de les indústries càrnies del conjunt de l'Estat a una assemblea per explicar-los la situació de bloqueig de les negociacions del conveni sectorial i debatre les iniciatives que cal posar en marxa per aconseguir un conveni just i digne per a les persones que treballen al sector.

més informació »


Signat el Conveni de pastisseria de la província de Barcelona 2021-2022

CCOO d'Indústria valorem positivament el conveni acordat, ja que garanteix el poder adquisitiu de les persones que treballen del sector.

més informació »


Signat el Conveni del metall de Girona per als anys 2021-2022

CCOO d'Indústria fem una valoració positiva del text signat, ja que incorpora les principals reivindicacions plantejades per la part social i garanteix el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector.

més informació »


Els termes del preacord sobre el conveni estatal de pinsos compostos per a animals que UGT ha subscrit en solitari ens aboquen al conflicte al sector

CCOO rebutja aquest preacord, ja que permet una retallada històrica de les condicions laborals de les persones que treballen al sector. Després de consultar el seu actiu sindical i els òrgans de direcció, CCOO d'Indústria de Catalunya prepararà una seguit d'accions reivindicatives sostingudes en el temps a partir de setembre per informarels treballadors i treballadores de les pèssimes repercussions que tindrà aquest preacord i fer entendre als signataris d'aquest despropòsit que no es poden malvendre les condicions de treball que, durant tants anys, s'han anat conquerint.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el Conveni de masses congelades de Catalunya

Aquest matí s'ha celebrat un acte de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya, davant el bloqueig de les negociacions, que s'ha tancat finalment amb un preacord del conveni per als anys 2020-2022.

més informació »


Publicat al BOE el Conveni general de la indústria química

El Conveni general de la indústria química per als anys 2021-2023 ha sortit publicat oficialment al BOE número 171, de 19 de juliol de 2021.

més informació »


Assolit un principi d'acord sobre el Conveni de marroquineria de Catalunya

CCOO d'Indústria valorem positivament el preacord, amb el qual hem assolit més del 90 % de les nostres propostes, es garanteix el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector, es milloren els permisos individuals i s'acorda la revisió del nomenclàtor.

més informació »


Signat el Conveni de xocolates, bombons i caramels de Barcelona, Lleida i Tarragona per als anys 2020-2021

El 2 de juliol, sindicats i patronal hem signat el Conveni de xocolates de Barcelona, un conveni que es fa extensiu al sector de bombons, xocolates, xiclets i caramels de Barcelona, Lleida i Tarragona. CCOO valorem positivament el conveni signat, ja que garanteix el poder adquisistiu.

més informació »


CCOO i UGT demandaran judicialment la patronal dels escorxadors d'aus i conills

Per la discrepància sobre el càlcul del valor de l'hora extra que marca el conveni col·lectiu, després que la reunió que van mantenir les parts al SIMA finalitzés sense acord.

més informació »


Signat el Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció per als anys 2021-2023

CCOO valorem positivament el conveni signat, ja que dona continuïtat a la marxa del sector i garanteix que no hi ha cap retrocés en drets laborals.

més informació »


Signat el Conveni de torrefactors de cafè de Catalunya per als anys 2021-2023

CCOO valorem positivament l'acord signat, ja que garanteix l'estabilitat del sector en un moment complex i que no hi ha una pèrdua de treball adquisitiu per a les persones que hi treballen.

més informació »


Principi d'acord al Conveni de xocolates, bombons i caramels de Barcelona, Lleida i Tarragona

CCOO valorem positivament el preacord assolit, ja que garanteix el poder adquisitiu, ¡ s'adequa el redactat a les noves normatives i també permet afrontar en millor condicions les baixes per COVID, en les quals es garanteix el 100 % del salari.

més informació »


Assolit un preacord al Conveni de pastisseria de Barcelona que garanteix el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector

CCOO valorem positivament l'acord assolit, ja que garanteix el poder adquisitiu de les més de 2.300 persones que treballen al sector. un aspecte destacat és que hem aconseguit que durant la vigència d'aquest conveni no hi haurà compensació ni absorció dels increments salarials.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció

Sindicats i patronal han arribat a un principi d'acord sobre el Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció, que tindrà vigència de 2021 a 2023. Ambdues parts han estat conscients de la complexa situació per la qual passa el sector i han estat conseqüents per assolir un preacord molt necessari, que dona continuïtat al sector, sense retrocedir en drets.

més informació »


Signat el Conveni estatal de majoristes de productes químics, per al període 2021-2023

CCOO d'Indústria fem una valoració positiva del conveni, ja que recull en gran mesura les nostres propostes i reivindicacions i dona seguretat a les persones que treballen al sector, en un moment difícil i de gran incertesa.

més informació »


Signat el Conveni de metal·logràfiques de Catalunya per als anys 2020-2021

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, ja que finalment incorpora algunes de les demandes de la part social i garanteix els drets de les persones que treballen al sector en un moment d'incertesa per la crisi derivada de la pandèmia.

més informació »


Signat el Conveni del metall de la província Tarragona per als anys 2020-2021

Aquest dilluns, 1 de febrer, CCOO d'Indústria, UGT-FICA i les patronals APEMTA i ASTAVE hem signat el Conveni del metall de la província de Tarragona per als anys 2020-2021, en els termes del principi d'acord assolit el passat 9 de desembre, un acord que recull les principals reivindicacions de la part social per garantir l'estabilitat del sector i els drets de les persones que hi treballen en un moment d'incertesa, a causa de la crisi provocada per la pandèmia.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni del metall de Barcelona 2020-2021

El text del Conveni per a indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona per als anys 2020 i 2021, així com les taules salarials corresponents a aquests anys , s'han publicat en el BOP de Barcelona, de 26 de gener de 2021.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni del metall de Lleida

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Lleida, assolit avui per la patronal FEMELL i els sindicats CCOO i UGT, ja que recull les principals reivindicacions plantejades per la part social.

més informació »


Signat el Conveni del metall de Barcelona 2020-2021

Aquest matí, els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA de Catalunya i la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) han signat el Conveni col·lectiu per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona per als anys 2020 i 2021, en els termes del principi d'acord assolit el passat 25 de novembre. Es tracta d'un acord que garanteix l'estabilitat del sector en un moment d'incertesa derivada de la crisi sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19.

més informació »


CCOO de Lleida ha signat aquest matí el conveni de pastisseries de Lleida

Aquest conveni feia set anys que no se signava, CCOO de Lleida valora molt positivament aquesta signatura perquè s'ha aconseguit desbloquejar una situació insostenible amb un conveni desfasat que perjudicava els treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Signat el Conveni de xocolates, bombons i caramels de Girona per al 2020

Tenint en compte la incertesa de la situació actual i en un exercici de responsabilitat, les parts hem acordat una vigència d'un any, el 2020, i un increment salarial de l'1 % per a aquest any, per tal de garantir el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni del metall de Tarragona

El conveni recull les principals reivindicacions de la part social. Tindrà una vigència de 2 anys (2020-2021). En el capítol econòmic, el conveni estipula un increment salarial d'un 0,6 % per al 2020, amb efectes retroactius a 1 de gener, i un increment d'un 1,2 % per al 2021. A més, es prorroga la disposició transitòria que estableix que no hi haurà compensació ni absorció dels increments salarials.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el conveni del metall de Barcelona

Tenint en compte la incertesa de la situació actual, per la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, CCOO d'Indústria està afrontant la negociació col·lectiva dels diferents convenis sectorials oberts fent un exercici de responsabilitat, però assegurant que les treballadores i treballadors d'aquests sectors no perden els seus drets davant les propostes de retallades que estan plantejant les patronals.

més informació »


Principi d'acord sobre el Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona

En la darrera reunió de la comissió negociadora del Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona, celebrada el 15 d'octubre en format reduït, sindicats i patronal vam assolir un principi d'acord sobre el conveni per al període 2020-2021. En els propers dies sotmetre'm aquest preacord a la consideració de la comissió negociadora plenària i de la nostra representació i afiliació al sector.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.