Publicacions 

L'Eina digital

És la publicació digital de CCOO d'Indústria de Catalunya. Té una periodicitat quinzenal i recull les últimes notícies referents als diferents sectors que engloba la federació, les novetats de la negociació col·lectiva sectorial, a més a més d'altres temes d'interès per als treballadors i treballadores d'aquests sectors. Des del mes de gener de 2014 es va començar editar conjuntament per les ja dissoltes federacions d'Indústria i Fiteqa.

L'Eina digital s'envia directament per correu electrònic al conjunt de l'estructura interna de la federació, a les seccions sindicals i als afiliats, afiliades, delegats i delegades. Si encara no reps l'Eina digital a la teva bústia de correu, pots sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l'adreça: industria@ccoo.cat 


Accés a la publicació

 

L'Eina digital    

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.