Xarxes socials

CCOO d'Indústria de Catalunya a les xarxes socials

 

CCOO d'Indústria de Catalunya està present en diverses xarxes socials per informar de les activitats del sindicat i per relacionar-se i interactuar amb totes aquelles persones, afiliades, amigues o simpatitzants, que s'hi apuntin.

CCOO d'Indústria i CCOO de Catalunya tenen presència a Internet més enllà de les respectives pàgines web, per donar servei i informar els treballadors i treballadores des d'altres llocs de la xarxa com Facebook, Twitter i Youtube

CCOO d'Indústria està present a Facebook per oferir als seus usuaris i usuàries l'oportunitat de compartir enllaços, opinions, etc. i de relacionar-se amb el sindicat d'una nova manera complementària als canals habituals existents. Al Facebook de la Federació d'Indústria hi podràs veure fotos i vídeos i també hi podràs participar creant debats i compartint la teva opinió amb la resta de la comunitat. A més, també s'hi convocaran els principals esdeveniments i campanyes que organitzi o en les que participi el sindicat.

Facebook de CCOO d'Indústria de Catalunya:
http://www.facebook.com/CCOOIndustriaCatalunya

Facebook de CCOO de Industria:

http://www.facebook.com/FederacionIndustriaCCOO  

Facebook de CCOO de Catalunya:
http://www.facebook.com/ccoocatalunya
Amb Twitter, CCOO d'Indústria i CCOO de Catalunya s'afegeixen a l'ús de l'eina de microblòguing més popular del moment. Llegeix missatges i titulars de totes les fonts que t'interessin i estigues informat a l'instant de l'activitat del sindicat amb només un clic. Segueix-nos a:

Twitter de CCOO d'Indústria de Catalunya:
http://www.twitter.com/FICCOOCat

Twitter de CCOO de Industrial:
http://www.twitter.com/Industria_CCOO  

Twitter de CCOO de Catalunya:
http://www.twitter.com/ccoocatalunya

CCOO de Industria disposa d'un canal al YouTube on penja tots els vídeos que s'emeten per Industria TV. T'hi pots subscriure a l'adreça següent:
http://www.youtube.com/IndustriaCCOO

CCOO de Catalunya també té un canal de YouTube on hi pots consultar els programes de tv del sindicat, entrevistes, declaracions, documentals i reportatges de manifestacions i altres activitats sindicals en format vídeo. T'hi pots subscriure a l'adreça següent:
http://www.youtube.com/ccoocatalunya

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.