Tot sobre els ERTO


Foto Al llarg d'aquests mesos de pandèmia de la COVID-19, CCOO ha elaborat diversos materials en relació amb els expedients de regulació temporal d'ocupació o ERTO. Els reunim a continuació per fer-los més accessibles i facilitar-ne la consulta. 

"Els ERTO continuen demostrant la seva eficàcia enfront de la destrucció d'ocupació. L'efectivitat d'aquesta mesura és fruit de la negociació i l'acord en l'àmbit del diàleg social i d'haver adaptat els diferents acords a les necessitats que han anat sorgint a cada moment, a conseqüència de l'evolució de la pandèmia i la seva incidència en l'activitat econòmica"

Mari Cruz Vicente
Secretaria confederal d'Acció Sindical de CCOO
28/01/2021

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.