Altres intervencions

Intervenció de Javier Pacheco a la roda de premsa de valoració de les conseqüències econòmiques, socials i laborals de l'ajornament de les eleccions al Parlament de Catalunya

CCOO de Catalunya ha valorat les conseqüències econòmiques, socials i laborals de l'ajornament de les eleccions al Parlament de Catalunya i ha presentat en una roda de premsa les seves propostes per afrontar la situació provocada per aquest endarreriment.

més informació »


Participació de Javier Pacheco en el webinar 'Reptes de progrés després de la crisi de la COVID-19'

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, va participar el 13 de gener en el webinar 'Reptes de progrés després de la crisi de la COVID-19', organitzat per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. El vídeo ens mostra des de diferents punts de vista, una visió moderadament optimista dels reptes de futur i les oportunitats que aquesta complexa situació sanitària, econòmica i social ens brinda.

més informació »


Informe de situació al Consell Nacional de la CS de CCOO de Catalunya

Acabem aquest any 2020 tenint clar que quedarà a la memòria de la història contemporània. Ha irromput una pandèmia global que ha canviat en poc temps les prioritats de les polítiques, de les institucions i del conjunt de la societat.

més informació »


Intervenció de Javier Pacheco a la jornada "Construint ponts amb les infraestructures" de Foment del Treball Nacional

Javier Pacheco va participar en la jornada "Construint ponts amb les infraestructures", organitzada per Foment del Treball Nacional, en la qual van participar els agents econòmics i socials més rellevants de Catalunya, i representants de l'Administració local, autonòmica i estatal.

més informació »


Vídeo de l'acte de presentació del llibre de Txema Castiella

'El Guti. L'optimisme de la voluntat'

Vídeo de l'acte de presentació del llibre de Txema Castiella 'El Guti. L'optimisme de la voluntat'.

més informació »


Javier Pacheco participa en el Cicle de Diàlegs de la CECOT

Conversa sobre un nou model de relacions laborals

Conversa sobre un nou model de relacions laborals.

més informació »


Actes del Primer de Maig de 2020

Recull audiovisual

Recull audiovisual. Enguany el lema és 'Salut, treball i justícia social. La prioritat és la vida'. Malgrat la situació de crisi sanitària i social per coronavirus que no permet celebrar actes massius, CCOO de Catalunya vol expressar unes reivindicacions ben presents i necessàries en defensa de la classe treballadora.

més informació »


Informe de situació per al Consell Nacional de la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya

Barcelona, 19 de desembre del 2019

Tanquem l'any 2019 amb la reunió del Consell Nacional, en què presentem el balanç parcial del mandat, després de superar-ne amb escreix l'equador, i encarem l'última etapa, amb l'inici de la 2a Assemblea sindical oberta (ASO), assumint el repte de seguir projectant el sindicat al nou present del món del treball.

més informació »


Intervenció de Javier Pacheco al Fòrum Europa. Tribuna Catalunya

20 de novembre de 2019

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, va intervenir en el cicle de debats del 'Fòrum Europa. Tribuna Catalunya' el passat dimecres 20 de novembre. L'acte va tenir lloc a l'hotel El Palace Barcelona i va ser presentat per Margarita Arboix Arzo, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i catedràtica de Farmacologia.

més informació »


Valoració de la situació social i política a Catalunya, per Javier Pacheco

Roda de premsa del dimarts 4 de juny del 2019

Roda de premsa del dimarts 4 de juny de 2019.

més informació »


Intervencions de Javier Pacheco al judici als líders independentistes

El secretari general de CCOO de Catalunya s'ha desplaçat a declarar al Tribunal Supremo, a Madrid, el dilluns 6 de maig del 2019

El secretari general de CCOO de Catalunya s'ha desplaçat a declarar al Tribunal Supremo, a Madrid, el dilluns 6 de maig de 2019.

més informació »


Declaració completa de Javier Pacheco al judici als líders independentistes

Madrid, 6 de maig de 2019

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, ha declarat com a testimoni de la defensa de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, en el judici als líders independentistes que se celebra al Tribunal Suprem, a Madrid.

més informació »


Un gran Primer de Maig

Aquest 2019, milers de treballadors surten al carrer per reclamar més drets, més igualtat i més cohesió

Aquest 2019, milers de treballadors surten al carrer per reclamar més drets, més igualtat i més cohesió.

més informació »


Jornada sobre el futur del treball

Taula rodona dels agents socials, amb la participació de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya (12/04/2019)

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, ha participat en una taula rodona organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, inclosa en aquesta jornada centrada en l'àmbit laboral.

més informació »


1 de Maig de 2019. Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones

CCOO de Catalunya celebrarà aquest Primer de Maig de 2019 amb el lema "Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones" i realitzarà diverses manifestacions a les principals ciutat de Catalunya.

més informació »


Javier Pacheco davant la Comissió d'investigació de l'aplicació de l'article 155

Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, ha comparegut davant la Comissió d'investigació sobre l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola a Catalunya (Exp: 357-00168/12).

més informació »


Javier Pacheco a 'Radiografia de les desigualtats socials'

Pacheco intervé en el programa número 258 de CCOO a TV3, emès pel Canal 33 la nit del dissabte 9 de febrer de 2019

Sabeu que la despesa en protecció social a Catalunya està situada 7 punts per sota de la mitjana de la Unió Europea? Aquesta dada es desprèn d'un informe presentat per CCOO sobre l'evolució de les desigualtats socials a Catalunya. Un informe que parla de les condicions de vida i de treball de la població catalana en els darrers anys. En el programa 258 de CCOO a TV3, emès la nit del dissabte 9 de febrer de 2019, es parla de les dades i de les raons per les quals la protecció social no està en el lloc que li correspon.

més informació »


Reunió de les executives de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya

Feta a Barcelona el dimecres 23 de gener del 2019

Feta a Barcelona el dimecres 23 de gener de 2019.

més informació »


Signat l'AENC

Compartit al Facebook (05-07-2018)

Signat l'AENC. A les meses dels convenis CCOO, UGT, CEOE i CEPYME (i totes les seves organitzacions confederades) ens emplacem a tirar aquest acord endavant.

més informació »


Debat de CCOO per garantir el futur de les pensions

Article publicat a iSabadell.cat (02-03-2018)

L'auditori del Casal Pere Quart ha acollit aquest dijous un debat titulat "Pensions, present i futur. Propostes sindicals, compromisos polítics", presentat per la periodista Karen Madrid, al qual han assistit representants de partits polítics i dirigents del sindicat Comissions Obreres.

més informació »


'El futur de la previsió social complementària'

Intervenció a la 13a Jornada de Previsió Social Complementària (01-06-2017)

La intervenció sindical a través de les comissions de control per garantir un marc col·lectiu de control dels nostres estalvis. La importància de la formació i del paper de l'Àrea de previsió social complementària, inserida en el marc de la lluita per canviar la realitat del mercat de treball.

més informació »

CAT | ES | EN | FR

Cercador

 

Els tweets del Javier

Xarxes socials

CCOO de Catalunya | 2018