Presentació d'un manifest en defensa de les caixes d'estalvi


FotoDiverses entitats han presentat el dijous 29 de juliol, en roda de premsa, un manifest en defensa de les caixes d'estalvi i de la seva funció d'impuls econòmic i social del territori i del país.

Amb motiu de la modificació de la Llei de caixes, les entitats signants volen que es garanteixi la funció econòmica i social de les caixes, vinculant-les al territori, i que se'n protegeixi l'obra social, i volen engegar un ampli debat sobre la funció de les caixes.

Les entitats promotores del manifest són les següents:
AICEC-ADICAE (Associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances)
CCOO de Catalunya
CONFAVC (Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya)
FETS - Finançament Ètic i Solidari
Fòrum de l'Economia Social
MLP (Moviment Laic i Progressista)
Òmnium Cultural
L'OCUC (L'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya)
Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
UCC (Unió de Consumidors de Catalunya)
UGT de Catalunya

Feu clic per veure:
-el manifest 'En defensa de les caixes d'estalvi i de la seva funció d'impuls econòmic i social del territori i del país'
-les declaracions de Muriel Casals, d'Òmnium Cultural, Ignasi Faura, del Fòrum de l'Economia Social, i Dolors Llobet, secretària de Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dijous 29 de juliol

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 de juliol de 2010

29/07/2010

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.