Estudis del CERES ; núm. 27

Situació i estadístiques de l'economia catalana 2010


Foto

Aquesta publicació inclou diversos materials elaborats pel Centre d’Estudis i Recerca Sindicals de CCOO de Catalunya (CERES) sobre la situació i estadístiques de l’economia catalana 2010. El seu objectiu és que sigui una eina útil per al coneixement de la nostra realitat socioeconòmica.

La publicació analitza i valora l’evolució dels paràmetres més significatius de l’economia catalana durant el 2010 i inclou les dades actualitzades dels diferents indicadors econòmics, socials i laborals amb comentaris per facilitar-ne la comprensió. I, inclou també l’Eurobaròmetre Social, amb dades relatives al desenvolupament econòmic, social i laboral de la Unió Europea, que es comparen respecte la realitat catalana. 

Feu clic per veure:
-Publicació sencera

Podeu accedir a apartats específics de la publicació.

Feu clic per veure:
- l'informe La situació de l'economia catalana 2010
- l'informe Conclusions sobre la situació de l'economia catalana 2010 i consideracions 2011


14/04/2011

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.