Memòria del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) del primer semestre de 2011


FotoCCOO ha presentat en roda de premsa, el dimecres 27 de juliol, el resum de les dades d'activitat del CITE (Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CCOO de Catalunya) corresponents al primer semestre de 2011. Amb aquesta memòria, CCOO analitza la realitat actual de la immigració a Catalunya i estableix les seves propostes.

La roda de premsa, en la qual s'ha comentat l'actualitat en temes d'immigració, ha anat a càrrec de Ghassan Saliba, secretari d'Immigració de CCOO de Catalunya, i Dolors Llobet, secretària de Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya.

Feu clic per veure:
-la Memòria del CITE del primer semestre de 2011
-les declaracions de Ghassan Saliba, secretari d'Immigració, i Dolors Llobet, secretària de Comunicació i portaveu, de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dimecres 27 de juliol de 2011.

27/07/2011

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.