Presentat en roda de premsa el dimarts 7 d'agost de 2012

Informe sobre l'impacte de les retallades en prestacions d'atur


FotoL'Àrea de Socioeconomia de CCOO de Catalunya ha elaborat l'informe "Impacte de la reforma de protecció per atur a Catalunya", que mostra quines són i com afecten les darreres mesures introduïdes al RDL 20/2012 pel Govern central, a les persones beneficiàries de prestacions i subsidis per atur i de prestacions del Fons de Garantia Salarial (FOGASA).

L'informe ha estat presentat en roda de premsa el dimarts 7 d'agost, a la sala de premsa de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, 5a planta).

Feu clic per veure:
-l'informe "Impacte de la reforma de protecció per atur a Catalunya"
-les declaracions de Cristina Faciaben, secretària de Socioeconomia de CCOO de Catalunya, efectuades el dimarts 7 d'agost de 2012.

07/08/2012

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.