Dictamen 24/2012 sobre el Projecte de decret de fixació d'un nou termini per a presentar determinats plans d'autoprotecció d'àmbit local ...


El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya ha valorat el Projecte de decret de fixació d’un nou termini per a presentar determinats plans d’autoprotecció d’àmbit local i d’adequació dels plans d’autoprotecció dels espectacles públics, de les activitats recreatives i dels establiments i espais oberts al públic al Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s’aprova el Catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i es fixa el contingut d’aquestes mesures, i sol·licita al Govern que sigui receptiu a les recomanacions formulades en aquest dictamen. Feu clic per veure el dictamen o el resum.
05/11/2012

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.