Dictamen 07/2013 sobre el Projecte de decret de règim sancionador en matèria d'infància i d'adolescència, en l'àmbit competencial de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

Dictamen 07/2013 sobre el Projecte de decret de règim sancionador en matèria d'infància i d'adolescència


El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya ha valorat el Projecte de decret de règim sancionador en matèria d’infància i d’adolescència, en l’àmbit competencial de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i sol·licita al Govern que sigui receptiu a les recomanacions formulades en aquest dictamen. Feu clic per veure el dictamen o el resum.
10/06/2013

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.