L'informe analitza la situació de les persones immigrants a Catalunya i el servei d'assessorament del CITE en matèria de mobilitat internacional de treballadors

Memòria del CITE del primer semestre del 2014


Foto Cada semestre, el Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO de Catalunya elabora un informe amb les dades recollides a les seves oficines arreu de Catalunya, en el qual s’analitza la situació de les persones immigrades a Catalunya en els darrers mesos. A més, també fa una valoració del servei d’assessorament del CITE en matèria de mobilitat internacional de treballadors, que es va posar en funcionament l’any 2012.

Feu clic per veure:
- la memòria del CITE del primer semestre del 2014
- la memòria del CITE comentada del primer semestre del 2014

Carles Bertran, responsable de migracions de CCOO de Catalunya i director del CITE.

26/08/2014

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.