Manifestació diumenge 28 de setembre, a les 12.30 h, a Barcelona

CCOO participarà a la Jornada Internacional per la Despenalització de l'Avortament


FotoCCOO de Catalunya convoquem a participar als actes i mobilitzacions al voltant del 28 de setembre, Jornada Internacional per la Despenalització de l’Avortament, i, especialment, a la manifestació convocada per la campanya pel Dret a l’Avortament, en la qual CCOO participem, a les 12.30 h a la plaça de Catalunya de Barcelona.

CCOO defensem el dret a decidir sobre tot i, evidentment, també en el dret de les dones a decidir sobre el seu cos, la seva sexualitat i la seva maternitat.

CCOO ens sumen a les veus que reivindiquen:
- La retirada definitiva de l’avantprojecte de llei del Partit Popular
- Accés universal i gratuït a tots els serveis sanitaris d’atenció en salut i específicament de salut sexual i reproductiva de totes les persones que viuen a Catalunya.
- L’eliminació de l’avortament del Codi penal espanyol. 
- La no-discriminació per estat civil, orientació sexual o origen en les prestacions sanitàries. 
- Educació sexual i afectiva a totes les escoles. 
- Desenvolupament de la Llei de prevenció de riscos laborals i intervenció de la Inspecció de Treball en la prevenció dels riscos laborals durant l’embaràs i la lactància.

Adjuntem a la notícia el manifest de la campanya, al qual CCOO donem suport:.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 26 de setembre de 2014 
 
Agenda:
Diumenge 28 de setembre de 2014
a les 12.30 hores
Plaça Catalunya. Barcelona
26/09/2014

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.