CCOO de Catalunya posa en funcionament el Servei d'Informació i Assessorament a les Dones en l'àmbit laboral


Foto CCOO de Catalunya ha posat en marxa el Servei d'Informació i Assessorament a les Dones en l'àmbit laboral (SIAD laboral), un servei especialitzat, adreçat a totes les dones treballadores per acabar amb la desigualtat, la discriminació per raó de sexe i de gènere i la violència masclista i que treballarà per aconseguir la igualtat real entre homes i dones a la feina i a tot arreu. Aquest servei està en connexió amb els serveis de la Xarxa Nacional de Recursos de Catalunya.

Una societat que encara és patriarcal i masclista necessita estratègies i polítiques que, a curt, a mitjà i a llarg termini, posin punt i final a la desigualtat i la discriminació per raó de sexe i de gènere, i a la violència masclista.

CCOO es defineix com un sindicat d'homes i dones que es compromet a defensar la igualtat d'oportunitats, a treballar per eliminar qualsevol tipus de discriminació directa o indirecta per raó de gènere, a lluitar contra la violència masclista com l'assetjament sexual i per raó de sexe o la violència exercida en l'àmbit de la parella, i a treballar per aconseguir la igualtat real entre homes i dones a la feina i a tot arreu.

Assolir amb èxit aquest gran objectiu passa per una implicació des del sindicalisme i per treballar junt amb la resta d'agents per transformar tota la societat.

El SIAD de CCOO ofereix assessorament en:

- Discriminació per raó de sexe o gènere.
- Condicions de treball.
- Drets laborals i prestacions de la Seguretat Social.
- Violència masclista a la feina.

Tríptic informatiu sobre el Servei d'Informació i Assessorament a les Dones en l'àmbit laboral 
Més informació sobre el programa 'Dones mentores'

També podeu veure el programa número 219 de CCOO a Televisió de Catalunya, titulat 'Servei d'informació i atenció a les dones', emès pel Canal 33 la nit del diumenge 8 de març del 2015.
17/02/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.