Comptes auditats de CCOO de Catalunya, corresponents a l'any 2014


Foto La Comissió Obrera Nacional de Catalunya ha fet entrega avui, 20 de juliol del 2015, a la Sindicatura de Comptes de Catalunya, dels comptes auditats de la Confederació Sindical de la CONC. Amb aquest acte, CCOO de Catalunya vol evidenciar, igual que hem fet des del 2005, la ferma voluntat de transparentar l’origen i la destinació dels recursos de què disposa, per garantir el ple coneixement d’aquests comptes pel conjunt de la societat, així com la disposició a sotmetre la gestió dels recursos a controls públics.

- Carta de presentació dels comptes 2014
- Memòria i comptes anuals de CCOO de Catalunya 2014
- Informe de l'auditoria Auditores 5, SL, en relació amb els comptes de CCOO de Catalunya del 2014
- Presentació a la Sindicatura de Comptes de Catalunya dels comptes auditats de la CS CONC i entitats vinculades corresponents a l’any 2014
- També podeu veure els comptes de l'any anterior, als comptes auditats de CCOO corresponents a l'any 2013

Més informació a l'apartat sobre transparència del web de CCOO de Catalunya
20/07/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.