Augmenta el nombre de persones immigrants en situació irregular ateses pel CITE de CCOO de Catalunya


Foto En les dades recollides a la memòria del primer semestre del 2015 del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CCOO de Catalunya (CITE), se segueix posant de manifest, com en les memòries dels darrers anys, els efectes de la crisi econòmica en les persones immigrades. Aquest fet es pot veure en el gran nombre de consultes realitzades vinculades a l'accés i al manteniment de la regularitat, però també amb la mobilitat internacional de treballadors nacionals i estrangers que cerquen una oportunitat laboral en un altre país.

Les dades demostren que s’ha passat d’un model basat en l’arribada continuada de població estrangera atreta per la demanda massiva de mà d’obra a una situació més complexa on es donen, a la vegada, processos d’arribada de nova població estrangera, amb altres de retorn o reemigració, i també d’emigració de població espanyola, nacionalitzada o d’origen. Això fa que continuï augmentant la demanda del nostre Servei de Mobilitat Internacional de Treballadors del CITE.Feu clic per veure:
- La Memòria comentada de l'assessorament legal a persones estrangeres i sobre mobilitat internacional a la xarxa d’oficines del CITE de CCOO de Catalunya del primer semestre de 2015
- Les dades de la memòria del CITE de CCOO de Catalunya del primer semestre del 2015
25/08/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.