Quart Acord Interprofessional de Catalunya: 2015-2017

Sindicats i patronals signen un nou AIC per impulsar la concertació social i la negociació col·lectiva


Foto El divendres 27 de novembre de 2015, les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya  han signat el 4t Acord Interprofessional de Catalunya (AIC), que correspon al període 2015-2017. La voluntat de totes les entitats, amb aquest acord, és impulsar la concertació social i la negociació col·lectiva com a “mecanismes més idonis per assolir un sistema de relacions laborals flexible, equilibrat, permeable a les adaptacions necessàries en els sectors i les empreses”. Han rubricat l’acord a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya (organisme que emana del primer dels AIC, el 1990), la presidenta de Fepime Catalunya, María Helena de Felipe; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; el president de PIMEC, Josep González; el secretari general de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO), Joan Carles Gallego; i el secretari general de la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT), Josep Maria Álvarez.

Feu clic per veure:
-el document 'Acord Interprofessional de Catalunya 2015-2017', signat el divendres 27 de novembre de 2015
-les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya a Barcelona el divendres 27 de novembre de 2015
-les fotos de l'acte de signatura de l'AIC del divendres 27 de novembre de 2015
-l'entrevista del canal 324 a Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya (27-11-2015)
-la notícia 'L'afiliació de CCOO de Catalunya ha validat la signatura de l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC)' (26-11-2015)
-els resultats de l'enquesta als afiliats i afiliades de CCOO de Catalunya sobre l'AIC
-la notícia 'El nou acord interprofessional de Catalunya: una estratègia sindical contra la reforma laboral que activa la negociació col·lectiva' (16-11-2015)
27/11/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.