Demà dijous, 19 de maig, a la seu de CCOO a Barcelona

Jornada amb motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones


Davant la proximitat del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones (28 de maig), demà dijous, 19 de maig, la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya organitza una jornada a la sala d’actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

Començarà a les 10.30 h, amb presentació a càrrec de Consuelo Espejo, responsable de la Secretaria de la Dona de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya, i inauguració amb Jaume Gabarró, secretari general de la Federació. Després vindrà una intervenció (11.00 h) sobre la salut de la dona, la hipermedicalització dels processos naturals i els interessos farmacèutics, amb la Dra. Marta Carrera Plans, i la projecció (11.30 h) del documental “Papil·loma!! Les dones hem de decidir”, amb debat posterior. Finalment es farà la cloenda (12.30 h) a càrrec de Silvia Espinosa, secretària de la Dona de la Federación estatal de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO.

Trobareu el programa de la jornada a internet:
https://www.ccoo.cat/aspnet/agenda_acte.aspx?id=53331


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de maig de 2016

Agenda:
Dijous 19 de maig de 2016
a partir de les 10.30 hores
Sala d’actes CCOO - Via Laietana, 16, planta baixa. BCN
18/05/2016

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.