La igualtat d'oportunitat entre dones i homes al mercat laboral: el repte dels plans d'igualtat 2010


Foto La Llei orgànica per a la igualtat efectiva de dones i homes és un referent legislatiu que ha donat resposta a bona part de les reivindicacions sindicals i socials que reclamaven un marc normatiu que garantís, de manera efectiva, els drets constitucionals d’igualtat i no-discriminació per raó de sexe. Així doncs, no és d’estranyar que el text de la llei dediqui una especial atenció a la correcció de les desigualtats en l’àmbit de les relacions laborals, promovent en el marc de la negociació col·lectiva l’adopció de mesures concretes a favor de la igualtat en les empreses.

Feu clic per veure la guia La igualtat d'oportunitat entre dones i homes al mercat laboral: el repte dels plans d'igualtat 2010
15/12/2010

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.