Informació i assistència tècnica en matèria preventiva


El Departament de Salut Laboral de CCOO de Catalunya ha posat en marxa una nova via d'accés al servei d’assistència tècnica en matèria de prevenció de riscos laborals per a tots els treballadors i treballadores. Es tracta d'un formulari de consultes tècniques, que compta amb el suport i el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i de la Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales, F.S.P.

Aquest servei d'assistència no és nou, existeix des de fa molt de temps, però ara intenta arribar a més treballadors i treballadores, siguin o no afiliats, perquè es puguin posar en contacte amb CCOO i resoldre consultes i aspectes relacionats amb la prevenció de riscos laborals.


Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores
Lloc: Via Laietana, 16. 5a planta (Barcelona).
Telèfon: 93 481 27 80
Email: salutlab@ccoo.cat


Accés al formulari per sol·licitar assistència tècnica en matèria preventiva
Número de dipòsit legal: DL B 20621-2019

Finançat per:
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales.
16/03/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.