Jornada per commemorar el 28 de Maig, Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

La desigualtat de gènere en la salut


Foto Amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, CCOO de Catalunya ha organitzat la jornada "La desigualtat de gènere en la salut", que tindrà lloc el divendres 1 de juny del 2018, a la sala d’actes de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, de Barcelona).

La jornada comptarà amb la conferència "La desigualtat de gènere en l’àmbit de la salut" a càrrec de Carme Valls i Llobet, metgessa endocrinòloga especialitzada en medicina de gènere i directora del programa “Dona, salut i qualitat de vida” del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris, i Salvador Moncada i Lluís, doctor en salut pública especialista en medicina del treball i investigador al Centre de Referència en Organització del Treball i Salut d’ISTAS.

A més, també inclourà l'acte: "L’acció sindical i la salut laboral com a mitjà per intervenir en les condicions de treball i les desigualtats de gènere" on diverses delegades explicaran, en primera persona, experiències d’intervenció en el si de les empreses per transformar les condicions de treball.

Feu clic per veure:
- El cartell de la jornada "La desigualtat de gènere en la salut", per commemorar el 28 de Maig, Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones
- La targeta de la jornada "La desigualtat de gènere en la salut", per commemorar el 28 de Maig, Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones
- El manifest 'Prou desigualtats! Eliminem el biaix de gènere en la salut'
17/05/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.