El dictamen va ser aprovat pel Ple del CTESC, el 26 de novembre del 2018

Dictamen 05/2018 sobre el Projecte de decret de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes i d'aprovació del programa d'actuació a les zones vulnerables en relació amb la contaminació per nitrats que procedeixen de fonts agràries


El Projecte de decret té per objecte regular la gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats, així com l’establiment de mesures dirigides a reduir i prevenir la contaminació causada o provocada pels nitrats d’origen agrari, i l’aprovació del programa d’actuació aplicable a les zones vulnerables designades a Catalunya.

Feu clic per veure el dictamen o el resum
20/12/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.