Presentat en roda de premsa el dimarts 22 de gener del 2019

Informe "Evolució de les desigualtats socials a Catalunya: es manté la bretxa social"


Foto El dimarts 22 de gener, CCOO de Catalunya ha presentat en roda de premsa l’informe "Evolució de les desigualtats socials a Catalunya: es manté la bretxa social", amb dades molt interessants sobre la caiguda de la protecció social, la bretxa fiscal o l’augment de la pobresa laboral.

Feu clic per veure:
-l’informe "Evolució de les desigualtats socials a Catalunya: Es manté la bretxa social"
-el resum de l’informe "Evolució de les desigualtats socials a Catalunya: Es manté la bretxa social"
-les declaracions de Dolors Llobet, secretària d'Atenció a l'Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya, Llorenç Serrano, responsable del Centre d'Estudis i Recerca Sindicals (CERES) de CCOO de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades el dimarts 22 de gener de 2019


22/01/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.