El dictamen va ser aprovat pel Ple del CTESC, el 3 de juny del 2019

Dictamen 05/2019 sobre el Projecte de decret pel qual es regula el procediment d'acreditació de les infermeres i infermers


El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya ha valorat el Dictamen 05/2019 sobre el Projecte de decret pel qual es regula el procediment d’acreditació de les infermeres i infermers per a l’exercici de la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà, i sol·licita al Govern que sigui receptiu a les recomanacions formulades en aquest dictamen. 

Feu clic per veure el dictamen o el resum. 
03/06/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.